Loterij voor De Gasterije

Na de grandioos verlopen bloembollenactie gaan we door met een nieuwe actie voor de ondersteuning van ons dorpshuis: een grote loterij in oktober/november.

Fantastisch! Wat een een bloembollen zijn er gekocht, wat een opbrengst voor het dorpshuis, wat een fleurigheid in het dorp komend voorjaar en wat een gevoel van saamhorigheid. Iedereen in Gasteren is er blijkbaar van doordrongen hoe belangrijk De Gasterije voor ons dorp is en dat we er samen de schouders onder moeten zetten om de financiën na de lastige Corona-lockdown-periode weer op orde te krijgen en te houden.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook de loterij weer een mooi succes wordt. De voortekenen zijn heel goed: we zijn overdonderd door de gulheid van dorpsbewoners en de lokale, omliggende en zelfs landelijke (!) middenstand m.b.t het prijzenpakket. Ook sponsoren van De Gasterije hebben prijzen gratis beschikbaar gesteld: ook hiervoor heel veel dank !

De loten kosten €2,50 per stuk. Een setje van 5 loten kost slechts €10,00. In totaal zijn er 2.500 loten. De voor publiek toegankelijke trekking is op zaterdagmiddag 20 november, vanaf 16:00 uur in De Gasterije.

In oktober komen de bestuursleden van Stichting Dorpshuis Gasteren twee keer bij je langs:

  • de 1e keer in week 41 (11 t.e.m. 16 oktober 2021) met de bestelde bloembollen en een flyer met uitleg over de loterij;
  • de 2e keer in week 42 of 43 (18 t.e.m. 30 oktober) voor de lotenverkoop.

Zie voor meer informatie:

Namens het bestuur,
Harald, Arno, Betty en Ben.