Via ‘Brinkplaats’ wil de redactie van InGasteren.nl de bezoekers van deze site meer gelegenheid bieden voor eigen inbreng.

  • Zoekt u een liefdevol tehuis voor jonge poesjes? Heeft u even een bosmaaier nodig, maar vindt u het eigenlijk onzin om er voor die eenmalige klus een te kopen? Zoekt u zangtalent voor het nieuwe koor? Is de box nog in prima staat maar komen er geen kindertjes meer? Heeft u een advertentie op Marktplaats gezet en wilt u deze ook op uw eigen dorpswebsite onder de aandacht brengen?
    Het kan via de rubriek: ‘Vraag en Aanbod’
  • Ergert u zich aan de rommel die in de bermen ligt, vindt u het maar niks dat uw hond aangelijnd moet worden of staan er volgens u te veel auto’s langs de weg op zondag: laat het uw dorpsgenoten weten door een ingezonden brief te plaatsen op onze dorpssite.
  • Doet u mee aan een actie voor een goed doel (bijv. Alpe d’Huez) en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken van uw dorpsbewoners: doe een oproep via deze site. Ook dat past binnen de rubriek ‘Vraag en Aanbod’.
  • Zo nu en dan komen wij (of een van onze lezers) een oude foto tegen waarvan je denkt: ik herken wel een paar dorpsgenoten op de foto, maar wie zouden die anderen zijn? Bij het maken van het boek ‘Gasteren’ is dat bijvoorbeeld meerdere keren gebeurd. Stel deze vraag aan onze dorpsgenoten of help iemand een antwoord te vinden op zo’n vraag. Het kan allemaal via de rubriek: ‘Foto-verhaal’.