Uitverkocht!! Eind van de week maken we de winnaars blij met prachtige prijzen

Meest recente wijziging: 17 november 2021

Nu alle loten verkocht zijn maken we ons op voor de trekking; deze pagina wordt nog aangepast.

Na de grandioos verlopen bloembollenactie gaan we door met een nieuwe actie voor de ondersteuning van ons dorpshuis: een grote loterij. Deze is niet alleen bedoeld voor Gastenaren, maar ook voor de dorpshuisgebruikers van buiten Gasteren en natuurlijk zeer de moeite waard voor iedereen die graag een van de mooie prijzen wil winnen!

Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook de loterij weer een mooi succes kan worden. De voortekenen zijn heel goed: we zijn overdonderd door de gulheid van dorpsbewoners en de lokale, omliggende en landelijke (!) middenstand m.b.t het prijzenpakket.
Onze sponsors hebben alle prijzen gratis beschikbaar gesteld: dank, dank, dank hiervoor!
Wat dacht je van:

 • Weekendverblijf voor 8 personen in een vakantiehuis in Zeeland.
 • Tickets (2) voor de hoofdtribune en lounge van een thuiswedstrijd van FC Groningen.
 • Dinerbonnen voor 2 personen van meerdere restaurants.
 • Diverse cadeaubonnen (tot wel €50) en nog veel meer.

In totaal meer dan 140 prijzen. Zie onderstaande lijst.

Deze  prijzen kun je winnen

In oktober komen wij als bestuursleden van het dorpshuis 2 keer bij je langs: de 1e keer in week 4 (11 t.e.m. 16 oktober) met de bestelde bloembollen en een flyer met uitleg over de loterij; de 2e keer in week 42 of 43 (18 t.e.m. 30 oktober) voor de lotenverkoop. Ondertussen heb je de kans om vrienden en familie te vragen om ook mee te doen.

De loten kosten €2,50 per stuk; een setje van 5 voor €10,-. In totaal zijn er 2500 loten.
Volop redenen om mee te doen en vergeet niet je familie, vrienden en collega’s te vragen om ook een setje loten te kopen. Gebruik je WhattsApp en andere sociale media om samen met ons alle loten ‘aan de vrouw/man’ te brengen.
Nog een tip: “Geef een setje van 5 loten cadeau aan vrienden/familie en vraag of ze zelf ook nog zo’n setje kopen”.

De trekking is op zaterdagmiddag 20 november, vanaf 16.00 uur in ons dorpshuis.
Betaling graag contant; nabestellingen kun je doorgeven via Loterij@InGasteren.nl.
Heb je nog vragen: gebruik hiervoor ditzelfde email-adres.

Helaas is het vanwege de Corona-maatregelen niet mogelijk de trekking met publiek te laten plaatsvinden. Daarom vindt de trekking plaats op zaterdagmorgen 20 november, om 10 uur in dorpshuis de Gasterije; deze wordt uitgevoerd door bestuurders van de Stichting Dorpshuis Gasteren.

Daarna worden de winnende lotnummers, per prijscategorie, geplaatst op deze website. Vervolgens kunnen vanaf 15.00 uur de prijzen worden opgehaald. Hoe dit werkt en volgens welk tijdschema is te lezen elders op deze site.

Er zijn 4 prijscategorieën: hoofdprijzen, grote prijzen, mooie prijzen en kleine prijzen.

En dan nog een aardigheidje: als je bij de prijswinnaars hoort en als je naar het dorpshuis komt, op de afgesproken tijden, krijg je de kans om je eigen prijs te kiezen aan de betreffende prijzentafel.
Dit doen we voor alle categorieën, behalve voor de hoofdprijzen.

Alle prijzen zijn gratis ter beschikking gesteld door onze sponsors, in eigen dorp, maar ook in omliggende plaatsen: Annen, Rolde, Zuidlaren, Gieten, Assen! Zelfs landelijke bedrijven hebben een bijdrage geleverd.

Hiermee konden wij onderstaand grandioze prijzenpakket samenstellen:

In totaal meer dan 140 prijzen, verdeeld over 4 categorieën:

Hoofdprijzen

 • 1e prijs: Weekend 8 pers. vakantiehuis De Banjaard, Kamperland
 • 2e prijs: 2 wedstrijdkaarten hoofdtribune + lounge FC Groningen
 • 3e prijs: Luxe kopshouten snijplank, MaJa
 • 4e prijs: Lenovo tablet: Tab10
 • 5e prijs: Boodschappenpakket t.w.v. €100,-
 • 6e prijs: Verrassing …….

Grote prijzen

Een prachtige verzameling van meer dan 35 prijzen: dinerbonnen voor 2 personen bij meerdere restaurants, een Reiki behandeling mer klankschaal, flessen whisky, toegangskaarten voor FC Groningen en voor Donar, diverse cadeaubonnen, o.a. voor kwaliteitsbakker, bloemen, workshops en mooie cadeaupakketten. Ook voor kinderen zit er een leuk verrassingspakket bij.

Mooie prijzen

In deze categorie maar liefst 50 prijzen, wat een keuze. Je zou ze het liefst allemaal willen winnen.
Cadeaubonnen van de slager, de bakker, groente- en fruitwinkels, kapper in eigen dorp, cafetaria’s, voor bloemen en tuinartikelen, maar ook prachtige cadeaupakketten met wijn, aardewerk, elektronische artikelen. En wat dacht je van een stoelmassage, boeken van Hans Nijland, nestkastjes, keukenschorten, een kleine BBQ etc. De keuze is reuze!

Kleine prijzen

Ook in deze categorie meer dan 50 prijzen. Kleine prijsjes, misschien wat prullaria zul je misschien denken, maar niets is minder waar. Ook hier zijn er hele mooie verassingen te winnen. Tegoedbonnen voor bloemen, autowassen, koffie met gebak, milkshakes, een viswinkel, een kapper, etc. Maar ook mooie cadeau-artikelen:  USB-sticks, teken- en kleurpakketten voor de kinderen en drogisterij-producten etc. En wat dacht je van het mooie privé-aanbod uit eigen dorp: siervogels, setjes tuinplanten en -zaden?

Zoals al vermeld: alle prijzen zijn gratis ter beschikking gesteld door onze sponsors.
Geweldig hoe dit werkte. Ondanks de corona-malaise voor veel winkels stond bijna iedereen klaar om een bijdrage te leveren.
Stel je voor, je loopt een winkel of restaurant binnen, vertelt even dat we de financiën van ons dorpshuis na deze Corona-tijd willen versterken met een flinke loterij en je krijgt de volgende reacties:

 • Een huisje beschikbaar stellen een voor weekendje? Ik zal mijn dochter vragen; die heeft een mooi huisje in Zeeland; komt zeker goed!
 • Telefoontje naar FC Groningen: 2 tickets voor de hoofdtribune + lounge voor een leuke wedstrijd: gaan we doen, en we geven ook nog eens 2×2 tribune-kaarten cadeau.
 • Fam. Lammers, Balloërveld, bedrijven Maja en Orenda: wij dachten aan het volgende: luxe kopshouten snijplank, Reiki behandeling met klankschaal, voederhuisje voor vogels en 2 mooie nestkastjes. Is dat OK?
 • Compel Computers (Winsum) en Bossche Suikeroom (Den Bosch) zorgen samen voor bijna  25 prijzen, waaronder de Lenovo-tablet als een van de hoofdprijzen en bijvoorbeeld 5 mooie snoeppakketten.
 • Bakker Pots in Rolde: natuurlijk doen we mee; zeker voor het dorpshuis in Gasteren; wat dacht je van 2 cadeaubonnen van €50?
 • Bloemig Kado in Annen: 4 cadeaubonnen van €25: is dat geschikt ? En leg maar een aantal flyers in onze winkel.
 • Telefoontje naar Hilbert Boxem, keurslager in Gieten, ons vaste adres voor het winterbuffet: natuurlijk doe ik mee; even over nadenken wat leuk en passend is; wat dacht je van 2mooie vleespakketten van elk €50?
 • Even langs bij Herberg van Anderen: wat dacht je van dinerbon voor 2 personen, met een waarde van bijna €80.
 • Berichtje naar Hans Nijland (oud-directeur FC Groningen) met de vraag wil je een paar van je boeken ‘Boerenbluf op de transfermarkt’ beschikbaar stellen? Telefoontje terug: natuurlijk doe ik dat; zal ik ze zaterdag bij je langs brengen en ze gelijk ook maar signeren?
 • Baltus Holland, leverancier van de bloembollen-actie, doneert 2 bloembollen-pakketten ter waarde van €50.

En zo ging het maar door; soms natuurlijk voor lagere bedragen, maar het werd ons steeds zeer gegund. En daarom kunnen wij nu pronken met andermans veren en daarmee een geweldig prijzenpakket aanbieden voor onze loterij.

Dank, dank, dank aan al onze sponsors.

Wil je zien wie ons sponsort, zie hieronder, maar neem er wel even de tijd voor.

Bezoek onze sponsors

FC Groningen

FC Groningen stelt 3×2 wedstrijdkaarten beschikbaar: 1×2 voor de hoofdtribune + lounge (geheel verzorgd), een van de hoofdprijzen, en 2×2 tribunekaarten voor een zelf te kiezen wedstrijd.

MaJa-Makes: Jan Lammers

Jan Lammers schenkt via zijn bedrijf voor creatieve houtbewerking MaJa meerdere prijzen: een prachtige kopshouten snijplank als een van de hoofdprijzen en verder nog een vogelvoederhuisje en 2 nestkastjes.

Jan Lammers
Balloërveld 9
9459TA Balloerveld
T: 06-54795330
W: Maja-makes.nl
E: info@maja-makes.nl

Compel

Computerbedrijf Compel in Winsum doneert een scala aan prijzen: een Lenovo Tab10 tablet (een van de hoofdprijzen), 5 draadloze Logitech muizen en nog eens 10 USB-sticks (32GB).

Compel Computers
Het Aanleg 6C
9951SJ Winsum
T: 0595 – 44 26 19
W: compel.nl
E: info@compel.nl

Orenda: Mariette Lammers

Mariette Lammers stelt via haar bedrijf Orenda een prachtige prijs beschikbaar: een Reiki behandeling met klankschaal en edelstenen. Zeer verrassend en vooral ontspannend!

Mariette Lammers
Balloërveld 7
9459 TA Balloërveld
T: 06-58765147
W: Orenda.nl
E: info@ohtp.nl

Bossche Suikeroom

De Bossche Suikeroom stelt maar liefst 5 mooie pakketten snoepgoed beschikbaar en daarnaast nog een 3-tal andere mooie prijzen: een op afstand bestuurbare model-Mercedes, een kleine handzame BBQ en 2 lampjes.

Bossche Suikeroom
Tweede Korenstraatje 18
5211 ES ‘s-Hertogenbosch
T: 073-6136764
W: Bosschesuikeroom.nl
E: bosschesuikeroom@gmail.com

Onrust Nieuw Buinen

Onrust, de speciaalzaak voor tuinmachines en werkkleding in Nieuw Buinen, heeft een speciale verrassing voor ons in petto. Wordt bekend gemaakt tijdens de trekking.

Onrust Nieuw Buinen
Drentse Poort 1b
9521 JA Nieuw-Buinen
t: 0599 – 653 042
w: onrust.net
e: info@onrust.net

Bakkerij Haafs

Over trakteren gesproken: Bakkerij Haafs, met ook een vestiging in Vries, pakt flink uit. Zij doneren maar liefst 5 cadeaubonnen van elk €20. Dat wordt smullen.

Bakkerij Haafs
Raadhuisplein 8
9751 AM
Haren (Gn)
t: 050 535 0804
w: Bakkerijhaafs.nl
e: bestelling@bakkerijhaafs.nl

Keurslager Hilbert Boxem

Keurslager Hilbert Boxem stelt twee hele mooie prijzen beschikbaar: twee prachtige vleespakketten t.w.v. maar liefst €50,-.

Hilbert Boxem keurslager
De Trog 2
9461DC Gieten
T:  0592262197
W: Boxem.keurslager.nl
E: info@boxem.keurslager.nl

Massagepraktijk Meander

Kitty Middelham doneert vanuit haar massagepraktijk Meander maar liefst 3 tegoedbonnen voor een stoelmassage (t.w.v. €24,50).

Kitty Middelham
Gagels 47
9466 PK Gasteren
t: 0592 – 308815 m: 06 44608559
w: www.massagepraktijk.net
e: meander@massagepraktijk.net

Echte Bakker Pots

Echte Bakker Pots Rolde, met filialen in Annen en Assen (Vredeveld), stelt 2 tegoedbonnen van maar liefst €50 beschikbaar.

Echte Bakker Pots Rolde
Burg. Reijndersstraat 35
9451 BC Rolde
T: 0592-241327
W: echtebakkerpots.nl
E: info@echtebakkerpots.nl

Bloemenwinkel Bloemig Kado

Bloemig Kado, met winkels in Annen en Haren, blijft altijd verrassen. Zij stellen maar liefst 4 cadeaubonnen van elk €25 beschikbaar.

Bloemenwinkel Bloemig Kado
Zuidlaarderweg 91c
9468 AD Annen
t: 0592-859547
e: info@bloemigkado.nl
w: Bloemigkado.nl/

Baltus Holland

Als beloning voor de zeer geslaagde bloembollenactie stelt Baltus Holland als leverancier 2 bloembollenpakketten van elk €50,- beschikbaar.

Baltus Holland
Kanaalweg 83
8171 LS Vaassen
t: 0578  – 57 9999
e: sales@baltusholland.com
w: Baltusholland.com

Vleesgilde Assen

Harry en Gea Hohnebecke van Vleesgilde Assen komen met een heel ruimhartig gebaar: 3 vleespakketten van elk €32,50. Zeer gevarieerd en van hoge kwaliteit, met o.a. rib-eye, pepersteak, kogelbiefstuk, rollade etc.

Vleesgilde Assen
Spanjelaan 22,
9403DP Assen
t: 0592-375555
e: info@vleesgilde.nl
w: Vleesgilde.nl

De Herberg van Anderen

Dineren bij de De Herberg van Anderen: wie wil dat niet? De Herberg stelt een diner voor 2 personen beschikbaar! Dat wordt genieten.

De Herberg van Anderen
Nijend 2
9465TR Anderen
T: 0592-242680
W: Herbergvananderen.nl
E: info@herbergvananderen.nl

Sapori La Fiera

Heerlijk dineren op zijn Italiaans!. Sapori La Fiera tracteert op een diner-voor-2 . Dat wordt smullen.

Sapori La Fiera
Stationsweg 10
9471 GR  Zuidlaren
T: 050-4095622
W: saporilafiera.nl
E: info@SaporiLaFiera.nl

Sportsvision

Johan Boonstra verrast ons met een fit- en gezondheidscheck en dat maar liefst voor 3 winnaars. Dit houdt in het bepalen van gewicht, lengte, bloeddruk, longfunctie, fitheidsindex, vetpercentage, buikomvang en als afsluiting nog een conditietest.

Sportsvision
Westeinde 5
9466 PG  GASTEREN
T: 0592 – 231526
W: Sportsvision.nu
E: : info@sportSvision.nu

Baboffel Haren

Speelgoedwinkel Baboffel in Haren is zeer bijzonder: een genot om even rond te neuzen. Zij trakteren op een prachtige cadeautas met verrassende inhoud.

Baboffel
Brinkhorst 20
9751 AT Haren, Groningen
T:: 050 5351139
W: Baboffel.nl
E: post@baboffel.nl

China Lights Festival

Grijp nu je kans: gratis naar het China Lights Festival in Emmen. De organisatie heeft ons 2×2 tickets aangeboden! Dit wil je niet missen.

@Night B.V.
Hoofdstraat 18
7811 EP Emmen
t:: 06-26341526
w: chinalightsemmen.nl

Jobing Gasteren

Alida en Jan Woltman schenken 3 passende cadeaus uit hun winkel: een vogel-voedereikel met herdersstaf voor een mooie plek in de tuin, een teakstronk waxinelichtjeshouder en een pakket streekproducten

Alida en Jan Woltman
Brink 6
9466PE Gasteren
t: 0592 – 23 13 63
w: www.jobinggasteren.nl
e: info@jobinggasteren.nl

Pannenkoekenboerderij Brinkzicht

Samen pannenkoeken eten of een andere lekkere maaltijd. Restaurant Brinkzicht biedt u een heerlijk diner voor 2 personen.

Pannenkoekenboerderij Brinkzicht
Brink 1,
9466 PE Gasteren
T: 0592-231385
W: pannenkoekenboerderij.nl
E: info@pannenkoekenboerderij.nl

Les Fleurs d’Amour

Bloemenwinkel LesFleursd’Amour in Zuidlaren probeert voortdurend de wereld mooier te maken met haar bloemen en planten. Ons trakteren ze op maar liefst 4 cadeaubonnen: 1 van €30 en 3 van €10.

Les Fleurs d’Amour
Stationsweg 2
9471 GR Zuidlaren
T: 050-8503730
W: Lesfleursdamour.nl
E: zuidlaren@lesfleursdamour.nl

Girassol

Girassol importeert serviesgoed, Portugese wijnen en olijfolie. Ger en Maria Dijkstra stellen 2 cadeaupakketten beschikbaar met deze mooie producten.

Ger en Maria Dijkstra
Westeinde 9
9466PG Gasteren
t: 0592 – 231658
w: www.dijkstrainternational.nl
e: info@dijkstrainternational.nl

Herberg De Fazant

Ook Herberg De Fazant maakt een ruimhartig gebaar en schenkt ons een cadeaubon van  €50.

Herberg de Fazant
Hoofdweg 118
9484 TB Oudemolen
t: 0592 – 231 991
w:Herbergdefazant.nl
e: info@herbergdefazant.nl

Grand Cafe Het Witte Huis

Grand Cafe ’t Witte Huis biedt een dinerbon aan ter waarde van 40 euro .

Grand Cafe het Witte Huis
Schipborgerweg 7
9483 PH Zeegse
T: 0592-541618
W:wittehuiszeegse.nl
E: info@wittehuiszeegse.nl

Cafe ’t Keerpunt

Al kennis gemaakt met de verrassingen van ’t Keerpunt? Nu is je kans; zeker doen.
’t Keerpunt tracteert: dinerbon voor 2 personen, met ieder 2 drankjes en een voorafje.

Cafe ‘t Keerpunt
Oostermoer 1
9656 PE Spijkerboor (Dr.)
T: 0598-491422
W: tkeerpunt.nl
E: cafe@tkeerpunt.nl

Kapsalon Leonie van der Laan

Kapsalon Leonie stelt 2 cadeaubonnen van €25 beschikbaar voor onze loterij.

Leonie van der Laan
Bosakkers 5
9466PP Gasteren
m: 06 – 44743234
w: Leonie van der Laan
e: leo.laan@hotmail.com

Heidstra Fotografie

Waardebon van Heidstra Fotografie/Fine Art Dierenfotograaf t.w.v. €50, een prachtig presentje: zie de wonderschone dierenfoto’s van Marchien. Daar wordt je toch stil van!

Marchien Heidstra
9466PM Gasteren
t: 06 -11297316
w: www.heidstrafotografie.nl
e: info@heidstrafotografie.nl

PC Service Shop Annen

PC Service shop Annen stelt maar liefst 3 mooie prijzen beschikbaar: een dashboard Camera, een XXL Gaming Mouse Pad en een Large Gaming Mouse Pad. Alle 3 prachtige kado’s voor de liefhebber.

PC Service Centrum Annen
Zuidlaarderweg 83
9468AD Annen
t: 0592 – 343112
w: pcserviceshop.nl

Welkoop Vries

Welkoop Vries schenkt een cadeaubon van €40 voor onze loterij. Mooi om te besteden voor je tuin in winter of voorjaar.

Welkoop Vries
Asserstraat 9
9481 BM, Vries
T: 0592 – 54 12 34
W: Welkoop.nl/winkels/vries

Donar Basketbal

Donar basketbal in Groningen doneert  2 wedstrijdtickets voor onze loterij.

Donar Basketbal
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
T: 050-7210954
W: Donar.nl
E: info@donar.nl

Massagepraktijk Gasteren

Iris Koffijberg schenkt ons vanuit haar Massagepraktijk een tegoedbon voor een massage, voor de beste mentale en fysieke ontspanning!

Iris Koffijberg
De Hoek 9
9466 PC Gasteren
m: 06-52507483
w: www.massagegasteren.nl
e: info@massagegasteren.nl

Kunstuitleen Koffijberg

Iris Koffijberg heeft een bijzondere collectie van natuurlijk abstracte waterfoto’s die zijn gemaakt in Gasteren en omgeving ; deze verhuurt ze vanuit haar kunstuitleen. Zij schenkt ons een waardebon van €30 voor deze foto-kunstuitleen.

Iris Koffijberg
De Hoek 9
9466 PC Gasteren
m: 06-52507483
w: koffijberg.com
e: iris@koffijberg.com

Zuivelhoeve Zuidlaren

De creativiteit van de AnneBart en Anja van de Zuivelhoeve Zuidlaren in het presenteren van heerlijke producten is onbegrensd. Zij trakteren ons op 3 cadeaupakketten van respectievelijk €15, €10 en €5.

Zuivelhoeve Zuidlaren
Stationsweg 20a
9471 GT Zuidlaren
t: 0505 – 4095190
w: Zuivelhoeve.nl/zuidlaren/

Hans Nijland

Hans Nijland schreef, samen met Ton Knipping ‘Boerenbluf op de transferarkt’.
Hans schenkt ons 2 exemplaren van zijn boek, gesigneerd.

Hans Nijland
Boerenbluf op de transfermarkt
w: HansNijland.nl

Van der Veen Kaas

Van der Veen kaas uit Kollum is te vinden op veel plaatsen in het noorden; elke dinsdag zijn ze in Annen. Zij trakteren op een kaas-port pakket.

Van der Veen Kaas Kollum

W: Vanderveenkaaskollum.nl

Uitgeverij Naober

Uitgeverij Naober stelt 2 halfjaar-abonnementen van haar tijdschrift beschikbaar.

Uitgeverij Naober
Dorpsstraat 7,
7261 AT Ruurlo
t: 0573 – 46 29 82
e: info@naober.nl
w:Naober.nl

Nog meer sponsors

Landwinkel Goense
Keurslager Braamskamp
Welkoop Marwijksoord
Bakkerswinkel Liever Anders
Martens Groente en Fruit
Douglas Haren
Snackerie de Pieper
Rolders Patathoes
Thijs Lokhoff: Yoga & Meditatiecentrum
Zuivelhoeve Assen
Kemkers Groente en Fruit
Banketbakkerij Gosselaar
Expert Zuidlaren
Haarstudio Grolloo
Vakgarage Stadman
Bakkerij Feenstra
Bruna Zuidlaren
Bakkerij Hovius
De Visfuik Zuidlaren
Wessel Hagels
Etos Rolde
DA Hoksbergen