Gezelligheid bij de puzzeltocht en het winterbuffet op zondag 21 januari

We kijken samen terug op een mooie puzzeltocht en een gezellig winterbuffet 2024!

‘s Middags zijn we gestart met een uitdagende puzzeltocht door een winters landschap, waarin verschillende teams allerlei vragen over Gasteren moesten beantwoorden. Hierbij ging het vaak om het vinden van speciale plekjes in het dorp, zoals namen van huizen, of beschilderde elektriciteitskastjes etc. Het bijzondere was dat er geen route werd meegegeven: elke groep mocht zelf  bepalen hoe de plekjes gevonden konden worden.
Onderweg was het koud maar ook gezellig met een pitstop bij de ijsbaan van Wintervreugd, waar glühwein en warme chocolade werd geschonken. In de finale werd onder tijdsdruk hard gepuzzeld met alle verdiende letters: elke goed beantwoorde vraag leverde een letter op voor het woord dat geraden moest worden. Maar het was knap lastig om een woord van 21 letters te vinden. Complimenten en eeuwige roem voor Team de Spoorzoekers dat als enige het juiste woord had geraden: “WANDELSPORTVERENIGING”.

Bij het winterbuffet waren ongeveer 115 mensen aanwezig, van jong tot oud. Het buffet was goed verzorgd door ‘Hapjes EnZo’ uit Stadskanaal en heerlijk van smaak. Nog wel een aandachtspunt voor volgend jaar: dan worden er wel extra gehaktballen besteld!
Dat dit de pret niet heeft mogen drukken was al snel duidelijk want er werd aan alle tafels lekker gekletst, de drankjes vloeiden rijkelijk en het bleef nog heel lang gezellig!

Hartelijk bedankt namens de Rietvogels, de Kartrekkers en de Gasterije.