Winterbuffet op zondag 26 januari

Het is buiten nog helemaal niet winters, maar toch nodigen Stichting Af en Toe Wat en sportvereniging de Rietvogels u graag weer uit voor onze winterwandeling op zondag 26 januari. Daarna volgt er een heerlijk en gevarieerd buffet, zoals gebruikelijk verzorgd door keurslager Hilbert Boxem uit Gieten.

De wandeling start om 14.00 uur precies, bij de Gasterije. Dit jaar zijn er voor de niet-wandelaars geen spelletjes in het dorpshuis, maar u bent vanaf 15.30 uur van harte welkom in de Gasterije om alvast gezellig bij te praten met dorpsgenoten onder het genot van een drankje.

Voor dit jaar heeft de werkgroep Historisch Gasteren een interessante wandeling uitgezet waarbij op verschillende plekken van de route over de geschiedenis van Gasteren wordt verteld. Over oude boerderijen, de historische es, grafheuvels en de plaggenhut van Komduur en Sien. En volgens traditie wordt u onderweg getrakteerd op glühwein en warme chocolademelk.

Rond 16.45 uur wordt het buffet geopend.
De kosten hiervoor bedragen: volwassenen: €12; kinderen tot 4 jaar gratis en t/m de basisschoolleeftijd €5.

In de week van 13 t/m 18 januari wordt de opgavestrook weer opgehaald en dan kunt u ook de kosten van het buffet met ons afrekenen. Mochten wij u niet thuis getroffen hebben, wilt u het strookje dan uiterlijk zondag 19 januari afgeven bij Klaasje Hollander, Westeinde 7 (tel. 06-21240535)?