Nieuw seizoen Taal an Taofel

Nieuw seizoen Taal an Taofel

Nieuw seizoen Taal an Taofel start met Bert Hadders, Yvonne Bijl en Jenny Anna Linde in Noord-Sleen
Al meer dan 25 jaar is de combinatie van Drentse literatuur & muziek en eten geliefd. In het nieuwe seizoen kan het publiek op acht zondagen naar Taal an Taofel in Dwingeloo en Noord-Sleen.
BEILEN – Vrijwilligers van streektaalorganisatie het Huus van de Taol zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van Taal an Taofel. Op acht zondagen in de winter kan het publiek luisteren naar schrijvers die voordragen in hun streektaal. Ook is er altijd muziek en een pauze met warm eten.

Taal an Taofel kent twee vaste locaties: Grand Café De Brink in Dwingeloo en Restaurant-Zalencentrum Wielens in Noord-Sleen. Op zondag 8 oktober is de aftrap in Noord-Sleen. Het publiek kan luisteren naar poëzie en verhalen in de streektaal van Yvonne Bijl en Jenny Anna Linde. De muziek komt van Bert Hadders. Op 22 oktober kan het publiek naar Dwingeloo. Dan kan geluisterd worden naar poëzie en verhalen van Martin ter Denge en Johan Veenstra. De muziek komt van Groninger Fries Wolma.
In de middagpauze schuift iedereen aan bij het warm buffet. Taal an Taofel begint steeds om 11.00 uur en eindigt om 14.00 uur. De entree bedraagt € 20,00. Dit is inclusief koffie/thee en een warme maaltijd.

In Noord-Sleen is Taal an Taofel op 8 oktober, 12 november, 28 januari (2024) en 10 maart (2024). Reserveren kan via reina.zwiers@planet.nl.
In Dwingeloo is Taal an Taofel op 22 oktober, 19 november, 4 februari (2024) en 3 maart (2024). Reserveren kan via ans.klok@ziggo.nl of j.oosting01@home.nl.

Meer info via het Huus van de Taol 0593-371010 – Renate Snoeijing