Berichten van IJsvereniging Wintervreugd – update 2 –

Update 2: – 11 januari – er zijn nog een paar ijsfoto’s toegevoegd

* Donateurskaarten
Penningmeester Harm van Rhee heeft de automatische incasso en overige betalingen inmiddels verwerkt.
Het bestuur van de IJsvereniging Wintervreugd bedankt alle donateurs uit Gasteren voor de geweldige loyaliteit en bijdrage aan onze vereniging.
U ontvangt binnenkort uw donateurskaart van  IJsvereniging Wintervreugd in de brievenbus.

* IJsbaan weer gereed
De ijsbaan is weer helemaal klaar voor komende winterperiode; zie onderstaande foto’s.
In de afgelopen periode heeft het bestuur de handen flink uit de mouwen gestoken: de vlonder is vernieuwd en is er flink gesnoeid en opgeruimd rond de ijsbaan en de kantine; het ligt er weer piekfijn bij.
Nu maar hopen dat ‘Koning Winter’ mee wil werken, met een flinke vorstperiode. Als de baan open gaat melden we dat direct op op onze dorpswebsite.

* Jasmijn Veenhuis gaat naar Olympische Jeugdspelen
Onze oud-dorpsgenote Jasmijn Veenhuis (16 jaar) uit Gieten heeft zich geplaatst voor de Olympische Winterspelen voor junioren. Over een paar weken mag ze naar Zuid-Korea.
Ze heeft het schaatsen geleerd op de prachtige baan van Wintervreugd en ontwikkelt zich nu razendsnel tot een top-schaatster. Zie het bericht op RTV Drenthe.
Wij wensen haar heel veel succes in Zuid-Korea en blijven haar prestaties natuurlijk op de voet volgen. Voor meer informatie zie ook het bericht in De Schakel en haar eigen website