Vrijdagavond I&O-week

Het regende op het moment dat het volleyballen begon. Velen dachten: “Als dat maar goed gaat?”. Dat ging het gelukkig ook. Het is de hele avond verder droog gebleven.

Voordat het volleyballen begon zijn de regels uitgelegd. Niet “voetballen”, wel bovenhands opslaan en smashen mocht ook. Er werd ook duidelijk verteld dat de scheidsrechter beslist en discussie niet mogelijk is. Dit jaar is het net ook iets hoger gehangen zodat het smashen niet zo heel hard zou gaan. Nou … bij sommige mensen was het niet te merken dat het net hoger hing. Poeh, wat een smashes werden er gegeven zeg.

De teams waren net als andere jaren fanatiek in het spelletje volleybal. Mooie wedstrijden om als publiek naar te kijken. En publiek was er zeker vanavond.

Uitslag volleyballen:

  1. Oostza 40 punten
  2. Westeinde 30 punten
  3. BosHoek 20 punten
  4. Brigos 10 punten (20 door de inzet van de joker).

Het klaverjassen is rustig begonnen; het was, zo zei een deelnemer, bijna zenuwachtig rustig. Met dat de avond vorderde en men zijn/haar  draai gevonden had, werd er gepraat en was het een gezellige sfeer in Gast en Zo. Het blijft toch een serieus iets, dat spelletje klaverjassen.

Uitslag klaverjassen:

  1. Oostza 40 punten
  2. Brigos 30 punten
  3. BosHoek 20 punten
  4. Westeinde 10 punten.

De tussenstand vindt u HIER.

 

Foto’s klaverjassen

Foto’s volleybal