Voorzitter van het Dorpshuisbestuur neemt afscheid

Beste dorpsgenoten,

Vandaag is mijn laatste dag als voorzitter van de Stichting Dorpshuis Gasteren. Zoals in september vorig jaar aangekondigd leg ik mijn taak neer per 1 juli 2022 na meer dan 9 jaar voorzitter geweest te zijn. Ik heb een pensioengerechtigde leeftijd bereikt van 75 jaar.

Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen en de steun die ik gehad heb in al die jaren maar vooral voor de daadkrachtige hulp. Zonder die hulp waren veel dingen niet mogelijk geweest zoals het jaarlijkse TT-baan schoonmaken, de beheertransitie van beheerder naar vrijwilligers, de bloembollenactie en de loterij als voorbeeld uit het recente verleden.

Ik heb mijn taak met toewijding en met plezier gedaan. Natuurlijk waren er ook minder plezierige momenten. Dat er tijdens de Covid-19 periode het dorpshuis gedeeltelijke of helemaal op slot moest ging mij aan het hart. Toen de beheerder plotseling vertrok leverde dat slapeloze nachten op en een forse uitdaging. Maar ook dat hebben we samen opgelost.

Ik laat een financieel sterk dorpshuis achter met een voltallig en daadkrachtig bestuur. Alleen de voorzitter ontbreekt maar die komt er ook wel.

Hartelijke groet,

Arno Klee