VIER EENAKTERS

VIER EENAKTERS – één middag, vier toneelvoorstellingen!

Toneelliefhebbers kunnen op 10 september hun hart ophalen in de Speulkoel in Anloo. In dit sfeervolle openluchttheatertje worden op die zondagmiddag in één programma maar liefst vier korte stukken (eenakters) opgevoerd, door enthousiaste amateurs van groepen uit Gasselte, Gieten, Gieterveen en Anloo. En tussendoor zal verhalenverteller Albert Hovius ook nog een intrigerende geschiedenis uit de doeken doen.

Toneelgezelschap DES, Kostvlies/Gasselte
(G)EEN POOLSE BRUID – R. Boudestein
In de woonkamer van Albert is de laatste tien jaar weinig veranderd. Vandaag hangen er slingers, er is wat te vieren. Er verschijnen gasten die niet alleen Albert, maar ook elkaar flink blijken te kunnen verrassen.

Toneelvereniging Eureka, Gieten
DE TREIN GEMIST – Cees Heijdel & Arnold Fickweiler
Willy en Mieke, twee alleenstaande vrouwen, hebben elkaar in jaren niet gezien. Ze treffen elkaar onverwacht in een stationsrestauratie waar ze allebei wachten op hun blind date. Zal de ware straks binnen komen? Wat heeft het huwelijksbureau dit keer voor hen in petto?

Toneelgroep Crescendo, Gieterveen
VIEFSTERREN SAFARI – Marianne Braam-Vos
De deelnemers aan een safari-week in Afrika moeten alle luxe ontberen en er dreigen gevaren. Gelukkig kunnen ze vertrouwen op de deskundige gids en zijn assistent. Of toch niet? Met deze vrolijke eenakter won UDI uit Ruinerwold de eerste prijs in het eenakterfestival Kört & Goed van Huus van de Taol.

Toneelgroep Koelvoer, Anloo
VROUWLUUWARK – Herman van der Aa
Twee dames hebben allebei belangstelling voor hun vrijgezelle baas. De koffiejuffrouw en de schoonmaakster zorgen ervoor dat de dames op een eigenaardige manier hun baas versieren.

Zondag 10 september 14.30 uur. Entree € 12,50; Vrienden Speulkoel € 7,50, kinderen gratis. Bij de ingang kunt u betalen (pin of contant).
Reserveren: mail aantal plaatsen, telefoonnummer en adres naar: speulkoel@rondommagnus.nl