Verslag Dorpenvolleybaltoernooi 2023, met foto’s

Eindelijk na 3 jaar weer een dorpenvolleybaltoernooi op vrijdag 12 mei op ons sportveld bij de Gasterije, en eentje om door een ringetje te halen. Alles zat mee. Prachtig weer, de eerste droge dag na al die druilerige dagen, het veld lag er goed bij, de knutten hielden zich nog gedeisd, alle 8 teams waren compleet en in opperbeste stemming. Wat wil je nog meer? Het werd een heerlijke sportieve en gezellige avond.

Vier van de teams kwamen uit ons eigen dorp (Jeugd Gasteren, KPG en 2 teams van de Rietvogels); toch werd het hart van het toernooi zoals gebruikelijk gevormd door teams uit onze kleine recreatieve regio-competitie: ‘Ous Kluppie’ (OKA) uit Annen, NON uit Gieten en SOTOZ uit Taarlo en natuurlijk onze eigen Rietvogels. En het achttal werd gecompleteerd door een Mixed Team, samengesteld uit spelers van OKA en aangevuld met een beresterk drietal van de familie Hollander van het Gasterense Oosteinde.

Er werd gespeeld in 2 poules van 4. De poulewinnaars – OKA en het Mixed Team – speelden tegen elkaar in de finale; hierin bleek het Mixed Team duidelijk de sterkste en werd hiermee winnaar van de wisselbeker. De strijd om de 3e en 4e plaats tussen KPG en de Rietvogels 2 werd beslist in het voordeel van KPG.

Na de prijsuitreiking met de wisselbeker en een medaille voor de winnaars was er nog een gezellige nazit, die uitliep op een heerlijk feestje, tot in de kleine uurtjes.

Organisatoren en bestuur de Rietvogels: Klaasje, Isabel, Remo en Ben.


Foto’s