In 2014 is de Stichting ‘Af en Toe Wat’ ontstaan uit de eerdere stichting Zomerfeest, volgens de statuten nog steeds de officiële naam.
Nadat jarenlang de belangstelling voor het zomerfeest in Gasteren bleef afnemen heeft de stichting besloten een andere weg te kiezen en zich te richten op het ‘af en toe’ organiseren van gezellige activiteiten voor onze dorpsgenoten.

Met veel enthousiasme werd als eerste de organisatie van de jaarlijkse In- en Ontspanningsweek overgenomen van de vereniging Dorpsbelangen, tot groot genoegen van deze vereniging. De samenwerking met sportvereniging de Rietvogels bij de organisatie van de jaarlijkse winterwandeling met –buffet werd voortgezet, met nog steeds veel succes!

Maar het bestuur van ‘Af en Toe Wat’ zat niet stil; veel nieuwe activiteiten werden opgepakt, sommige eenmalig, andere jaarlijks terugkerend: een fietstocht met afsluitende BBQ in de zomer,  neutieschieten op 1e paasdag in combinatie met andere paasactiviteiten, oktoberfest, een spooktocht, een foute party en nog veel meer.
Met deze diversiteit aan gezellige activiteiten doet de stichting haar naam eer aan en wat er verder nog wordt georganiseerd in de komende jaren hangt er van af ……………
Het bestuur van de Stichting Af en Toe Wat borrelt van de ideeën, maar stelt uw ideeën en suggesties ook zeer op prijs.
Spreek een bestuurslid persoonlijk aan of stuur een mailtje aan afentoewat@gmail.com.

Het bestuur bestaat uit de volgende leden:
–  Erik de Weme (vz.)
–  Klaske Löhr-Grasman (secr.)
–   Marcel Eissens (penn.)
–  Gert Weggemans
–  Bennie Vrieling
–  Jolien Bonder
–  Rianne  Reinders
–  Lobke Bonder – Schut

Schroom niet contact met hen op te nemen. En graag tot ziens bij een van de activiteiten.