Steun je Gasterense verenigingen via Rabo ClubSupport

*** Ben je lid van de Rabobank: doe dan mee; stemmen kan nog tot dinsdag 26 september *** 

 

De Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij Rabo ClubSupport, speciaal voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank stelt landelijk 1,5 miljoen euro beschikbaar.

Dit jaar doen vanuit ons dorp Sportvereniging de Rietvogels, IJsvereniging WintervreugdStichting Dorpshuis Gasteren en Vereniging Dorpsbelangen Gasteren mee aan deze actie.

Stemmen
Van 4 tot 26 september 2023 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De deelnemende verenigingen ontvangen het aantal op hen uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Dus hoe meer stemmen, hoe groter de opbrengst voor onze clubs.

Oproep aan alle Rabobank-leden: stem!

Hoe werkt het?
Ga naar de Rabobank website zoals je dat gewend bent voor ‘bankzaken’. Je komt direct op de Rabo ClubSupport pagina. Klik op ‘Stem nu’, log in, volg de instructies en breng je stem uit. (Als je Clubsupport niet direct in beeld krijgt: Log in, zoals je dat gewend bent, zoek onder ‘Service’, Snel naar ‘ClubSupport’, Stem nu en volg de instructies).
Tip: In het zoekveld bovenaan de lange lijst van organisaties die allemaal meedoen kun je zoeken op ‘Gasteren‘. Dan krijg je de 4 deelnemende verenigingen/stichtingen uit ons dorp in beeld en kun je een keuze maken voor maximaal 3 clubs. Als je 3 verenigingen ingevuld hebt kun je doorklikken op ‘Volgende stap’ en daarna op ‘Stem bevestigen’. Ter afsluiting word je bedankt voor je bijdrage.

Bestedingsdoelen:

Sportvereniging de Rietvogels:
Wij willen graag meer laagdrempelige sportieve activiteiten aanbieden voor zowel jong als oud. Dit hebben we afgelopen jaar al met succes gedaan voor de basisschoolleeftijd (2x een clinic in een vakantie). Nu zijn ook oudere deelnemers aan de beurt, bijvoorbeeld met dynamic tennis of ouderen fit.

IJsvereniging Wintervreugd:
We willen een nieuwe vlonder aanleggen voor de ijskantine en naar de baan. De oude is niet meer veilig en heeft last van houtrot.

Stichting Dorpshuis Gasteren:
Vervanging van de vloerbedekking die gebruikt wordt tijdens evenementen in de sportzaal. Als er andere activiteiten zijn dan sport wordt de sportvloer afgedekt om deze te beschermen. De huidige vloerbedekking is ca 25 jaar oud en nodig aan vervanging toe.

Vereniging Dorpsbelangen Gasteren
Activiteiten in Gasteren zoals de in- en ontspanningsweek en de reanimatietraining en het onderhoud van de AED.

Wij  waarderen het zeer als jij en jouw familie en vrienden stemmen op onze verenigingen tijdens de Rabo ClubSupport actie. Voor jou weinig moeite, voor ons zeer de moeite waard.
Ben je Rabo-lid bij Assen-Noord Drenthe: doe mee en laat je stem niet verloren gaan!

Kijk voor meer info op: www.rabobank.nl/assen-nd. Bedankt voor jouw steun!