Rabo ClubSupport 2021: steun de Gasterse verenigingen – update –

**** Ben je lid van de Rabobank: doe mee; stemmen kan nog tot maandag 25 oktober **** 

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij Rabo ClubSupport, speciaal voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank stelt landelijk 1,5 miljoen euro beschikbaar.

Dit jaar doen vanuit ons dorp IJsvereniging Wintervreugd, Sportvereniging de Rietvogels en Stichting Dorpshuis Gasteren weer mee aan deze actie.

Stemmen
Van 4 oktober tot 25 oktober 2021 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De deelnemende verenigingen ontvangen het aantal op hen uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Dus hoe meer stemmen, hoe groter de opbrengst voor onze clubs.

Oproep aan alle Rabobank-leden: stem!

Hoe werkt het?
Ga naar de website van Rabobank Assen en Noord Drenthe, log in, kies ‘Snel naar – stem op je club) en vervolgens ‘Breng je stem uit’. Daarna kun je zoeken op ‘Wintervreugd’, ‘Rietvogels’ en ‘Dorpshuis’ en doorklikken om deze op te nemen in een keuzelijst. Als je 3 verenigingen ingevuld hebt kun je doorklikken op ‘Stem bevestigen’. Ter afsluiting word je bedankt voor je bijdrage.

Bestedingsdoelen:

IJsvereniging Wintervreugd wil haar opbrengst gebruiken voor het opknappen van de buitenkant van de kantine, met nieuwe betimmering en daarna opnieuw in de verf zetten..

Sportvereniging de Rietvogels: voor de sportgroepen volleybal en aerobics wordt nieuw spelmateriaal aangeschaft (ballen, matjes etc).

Stichting Dorphuis Gasteren: De opbrengst van de Clubactie gaan we gebruiken om in de grote zaal LED sfeerverlichting aan te brengen zodat de geplande voorstellingen nog een extra dimensie krijgen.

Wij  waarderen het zeer als jij en jouw familie en vrienden stemmen op onze verenigingen tijdens de Rabo ClubSupport actie. Voor jou weinig moeite, voor ons zeer de moeite waard.
Ben je Rabo-lid bij Assen-Noord Drenthe: doe mee en laat je stem niet verloren gaan!

Kijk voor meer info op: www.rabobank.nl/assen-nd. Bedankt voor jouw steun!