Rabo ClubSupport 2020: steun de Gasterse verenigingen -update –

*** Aanvulling: ben je nog geen lid van Rabobank Assen en Noord-Drenthe, maar was je toch al van plan dit te worden, dan kun je alsnog meedoen aan Rabo Clubsupport door je nu aan te melden; zie onderaan dit bericht ***

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij Rabo ClubSupport, speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 150.000 beschikbaar.

Dit jaar doen vanuit ons dorp Stichting Dorpshuis Gasteren, IJsvereniging Wintervreugd en Sportvereniging de Rietvogels weer mee aan deze actie.

Stemmen
Van 5 oktober t/m 25 oktober 2020 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De deelnemende verenigingen ontvangen het aantal op hen uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Dus hoe meer stemmen, hoe groter de opbrengst voor onze clubs.

Oproep aan alle Rabobank-leden: stem!

Hoe werkt het?
Ga naar de website van Rabobank Assen en Noord Drenthe, log in, kies ‘Zelf regelen (rechts boven)’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’ en klik op ‘Clubsupport’. Klik op ‘Breng je stem uit’. Daarna kun je zoeken op ‘Wintervreugd’, ‘Dorpshuis’ en ‘Rietvogels’ en doorklikken om deze op te nemen in een keuzelijst. Als je 3 verenigingen ingevuld hebt kun je doorklikken op ‘Stemmen’ en dan dubbelklikken op de verenigingen die je 2 stemmen wilt geven. Ter afsluiting kies je ‘Stemmen indienen’ en word je bedankt voor je bijdrage.

Kom je er niet helemaal uit: bel dan even met Klaasje (06-21240535) of Ben (06-24428102).

Bestedingsdoelen:

Stichting Dorphuis Gasteren zal haar aandeel in de opbrengst gebruiken om podiumfaciliteiten binnen het dorpshuis te realiseren. Dit podium zal o.a. gebruikt worden door de toneelvereniging, verschillende zangkoren en natuurlijk met de jaarlijkse Play-back show tijdens de Sport- en Spelweek.

IJsvereniging Wintervreugd wil haar opbrengst gebruiken voor het vervangen van de ijsbaanverlichting door LED-lampen.

Sportvereniging de Rietvogels wil de opbrengst gaan gebruiken voor de aanschaf van nieuwe volleybalnetten en palen voor gebruik buiten op het sportveld, om hier bij het jaarlijkse dorpenvolleybaltoernooi en bij de Sport- en Spelweek gebruik van te maken.

Wij  waarderen het zeer als jij en jouw familie en vrienden stemmen op onze verenigingen tijdens de Rabo ClubSupport actie. Voor jou weinig moeite, voor ons zeer de moeite waard.
Ben je Rabo-lid bij Assen-Noord Drenthe: doe mee en laat je stem niet verloren gaan!

Kijk voor meer info op: www.rabobank.nl/assen-nd. Bedankt voor jouw steun!


Ben je nog geen lid van Rabobank Assen en Noord-Drenthe, maar was je toch al van plan dit te worden: dan is dit de kans om alsnog mee te doen aan Rabo Clubsupport (kan alleen als je al een rekening hebt bij de Rabobank).

Hieronder het stappenplan :

Ga naar: www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ of open de de Rabo App

  • Onder in het menu zie je de optie ‘Zelf regelen’, klik deze optie aan.
  • In het menu ‘Zelf regelen’, kies je vervolgens voor de optie ‘Lidmaatschap’.
  • In het scherm ‘Lidmaatschap’ zie je de button ‘Maak het verschil in jouw
      buurt’ met de optie ‘Ik doe mee’. Zodra je op ‘Ik doe mee’ klikt, ben je lid
      bij de Rabobank.
  • Vervolgens kun je in het scherm Lidmaatschap de button ClubSupport
      aanklikken en je stem uitbrengen.