Rabo ClubSupport 2020: mooi resultaat

De Rabo ClubSupport actie heeft weer een mooi resultaat opgeleverd voor onze Gasterense verenigingen.

IJsvereniging Wintervreugd, Dorpshuis de Gasterije en Sportvereniging de Rietvogels mogen maar liefst €1114,- in ontvangst nemen; als volgt verdeeld:

  • Wintervreugd:    € 350
  • Gasterije:           € 451
  • De Rietvogels:    € 313

IJsvereniging Wintervreugd gaat haar opbrengst gebruiken voor het vervangen van de ijsbaanverlichting door LED-lampen.
Stichting Dorphuis Gasteren gebruikt haar opbrengst om podiumfaciliteiten binnen het dorpshuis te realiseren. Dit podium zal o.a. gebruikt worden door de toneelvereniging, verschillende zangkoren en natuurlijk met de jaarlijkse Play-back show tijdens de Sport- en Spelweek.
Sportvereniging de Rietvogels gaat de opbrengst gebruiken voor de aanschaf van nieuwe volleybalnetten en palen voor gebruik buiten op het sportveld, om hier bij het jaarlijkse dorpenvolleybaltoernooi en bij de Sport- en Spelweek gebruik van te maken.

Dit jaar was er vanwege de Corona maatregelen helaas geen feestelijke bekendmaking in de Kolk in Assen, maar kregen de verenigingen bericht per post van de Rabobank.

Deze bedragen werden verkregen doordat leden van de Rabobank Assen en Noord Drenthe hun stem hadden uitgebracht op onze verenigingen. In totaal had de bank € 150.000 beschikbaar gesteld om te verdelen over plaatselijke verenigingen/stichtingen.
Elk lid van de Rabobank kon 5 stemmen uitbrengen op een of meer van de deelnemende verenigingen/stichtingen. Maximaal 2 per club. Dit resulteerde voor Gasteren in de bovenstaande bedragen.

Voor ons als kleine verenigingen is dit veel geld en we zijn er dan ook erg blij mee. Hartelijk dank voor het stemmen op ons!

En natuurlijk hartelijk dank aan de Rabobank voor hun prachtige initiatief.

Sportvereniging de Rietvogels, IJsvereniging Wintervreugd en dorpshuis de Gasterije.