Overheid

In deze categorie staan semi-overheidsinstellingen waar we vanuit Gasteren mee van doen hebben. Ontbreekt er een exemplaar? Stuur dan een emailbericht aan deredactie@ingasteren.nl

  • Weblink Overheid.nl De betrouwbare bron voor informatie en dienstverlening van de overheid. Informatie voor particulieren bevat een aantal links naar websites waar speciaal voor particulieren informatie te vinden is.
  • Weblink MijnOverheid.nl MijnOverheid.nl is uw persoonlijke website voor overheidszaken. U kunt hier zien hoe u bent geregistreerd bij de overheid, berichten van de overheid ontvangen en uw zaken met de overheid regelen. MijnOverheid.nl is gratis en veilig.
  • Weblink Provincie Drenthe Informatie van, over, door en vanuit het Provinciehuis.
  • Weblink Gemeente Aa en Hunze De Gemeente Aa en Hunze is de “laagste” overheid waar Gasteren mee van doen heeft. Maar wel de overheid die het dichtst bij de bevolking staat.
  • Weblink Postbus 51 Postbus 51 beantwoordt vragen van burgers aan de rijksoverheid. Op de website vindt u vragen en antwoorden, spots van campagnes en kunt u publicaties publicaties van de rijksoverheid bestellen. De publicaties zijn meestal gratis. Als u moet betalen voor een publicatie, staat dit vermeld in de beschrijving van de publicatie. Er zijn ook publicaties die u kunt downloaden en/of beluisteren.