Overheid

In deze categorie staan semi-overheidsinstellingen waar we vanuit Gasteren mee van doen hebben; de vetgedrukte namen van instanties zijn “clickable“: door deze vetgedrukte namen aan te klikken, opent er een nieuw tabblad met de bijbehorende informatie.

Ontbreekt er een overheidsinstelling? Stuur dan een emailbericht aan <deredactie@ingasteren.nl>.

  • Overheid.nl is de wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden.
  • MijnOverheid.nl geeft u toegang tot uw eigen gegevens van diverse overheidsorganisaties. U kunt via MijnOverheid bijvoorbeeld controleren hoe u bij de gemeente geregistreerd staat of de status van uw omgevingsvergunning volgen. Ook ontvangt u hier post van organisaties zoals de Belastingdienst, Kadaster, RDW, SVB, UWV en uw gemeente. MijnOverheid.nl is gratis en veilig.
  • Informatie van, over, door en vanuit het Provinciehuis over de Provincie Drenthe vindt u hier.
  • De Gemeente Aa en Hunze is de “laagste” overheid waar Gasteren mee van doen heeft. Het is de overheid die het dichtst bij de bevolking staat.
  • De website van de Rijksoverheid Op deze website vindt u vragen en antwoorden, spots van campagnes en kunt u publicaties publicaties van de rijksoverheid bestellen. De publicaties zijn meestal gratis. Als u moet betalen voor een publicatie, staat dit vermeld in de beschrijving van de publicatie. Er zijn ook publicaties die u kunt downloaden en/of beluisteren.

Gecontroleerd: 6 november 2019.