Kom sporten bij de Rietvogels

Sportvereniging De Rietvogels is de omni-sportvereniging van Gasteren. Hierbij wordt dankbaar gebruik gemaakt van de faciliteiten van dorpshuis de Gasterije, meestal van de sportzaal maar het biljarten vindt plaats in de huiskamer (Gast en Zo).

Op dit moment heeft De Rietvogels ongeveer 65 volwassen leden, verdeeld over de sporten: biljarten, volleybal, aerobics/keep fit en dynamic tennis.

Naast deze ‘wekelijkse uurtjes’ worden er zo nu en dan sportieve activiteiten georganiseerd voor het hele dorp en er zijn een paar jaarlijks terugkerende toernooien. In november wordt een biljarttoernooi georganiseerd – voor leden en niet-leden – om het kampioenschap van Gasteren. In mei wordt er een dorpen-volleybaltoernooi gespeeld, met deelname uit verschillende omringende dorpen. Verder organiseert De Rietvogels in het voorjaar een  jeu de boules-toernooi.

In het menu vindt u meer informatie over de geschiedenis van de vereniging, de sporten die u kunt beoefenen en de overige activiteiten die de club ontplooit.