Opruimen TT-baan/tribunes op 1 en 3 juli

Direct na de TT-week mogen wij (inwoners van het prachtige 5-sterrendorp Gasteren) een aantal tribunes en een deel van de binnenbaan van het TT-circuit in Assen opruimen, net als in voorgaande jaren.
De opbrengsten hiervan zijn de moeite waard en worden door het bestuur van ons dorpshuis “de Gasterije” gebruikt voor de exploitatie van het dorpshuis. Daardoor kan de huur voor de gebruikers laag blijven en is er meer geld voor onderhoud.

Ook als u weinig gebruik maakt van de voorzieningen van ons dorpshuis: geeft u zich deze keer toch op als deelnemer/ster. Vele handen maken licht werk, het komt de saamhorigheid ten goede en het is nog gezellig ook! Voor koffie, frisdrank, etc. wordt gezorgd.

Als u heeft, neemt u dan een bladblazer (op benzine!), bladhark of een sneeuwschop mee. De sneeuwschop is om het verzamelde afval in grote plastic zakken te scheppen!

We maken schoon op:

  • Maandagavond 1 juli: vertrek om 18.30 uur vanaf de pannenkoekenboerderij. We maken dan een aantal tribunes schoon.
  • Woensdagmorgen 3 juli: vertrek om 08.30 uur vanaf de pannenkoekenboerderij. We maken dan een deel van de TT-baan (binnenring) schoon; hiervoor zijn geen bladblazers en/of sneeuwschoppen nodig.

U kunt zich opgeven via email bij:
Jan Woltman: woltmanjan@gmail.com  of Berry Tiems: berry.tiems@gmail.com