1. Zelf Energie Produceren
  https://www.zelfenergieproduceren.nl/zep-service/blijf-op-de-hoogte/

  Blijf op de hoogteEen keer per maand maken wij voor jou een nieuwsbrief boordevol informatie over de energietransitie en duurzaamheid. Je leest de nieuwste ontwikkelingen en innovaties, maar ook informatie om te starten met zelf energie produceren. Kortom een complete nieuwsbrief die je niet kan missen als je zelf energie gaat produceren of dit al doet.

 2. NMF Drenthe
  https://www.nmfdrenthe.nl/meedoen/ontvang-onze-nieuwsbrief/

  Inschrijven voor de Ziezo!
  Geef je naam en e-mailadres aan ons door en ontvang elke maand de nieuwsbrief Ziezo! in je mailbox. Zo blijf je op de hoogte van het natuur- en milieunieuws in Drenthe, en krijg je achtergrondinformatie en opinie over actuele ontwikkelingen.

 3. Milieu Centraal
  https://www.milieucentraal.nl/zoeken/?q=Nieuwsbrief

  Tips, Nieuwtjes en weetjes over milieu en energie in het dagelijks leven.

 4. Drents Energie Loket
  https://drentsenergieloket.nl/nieuwsbrief/

  Altijd op de hoogte van het laatste nieuws
  Met de nieuwsbrief van het Drents Energieloket ontvang je maandelijks de nieuwste voordelige acties, klustips voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen, ervaringsverhalen van duurzame Drenten, de activiteiten agenda én ander duurzaam nieuws uit Drenthe – direct in je inbox.

 5. Energiehuis Slim Wonen
  https://energiehuisslimwonen.nl/nieuwsbrief/

  Nieuwsbrief Slim besparen
  EnergieHuis Slim Wonen geeft enkele malen per jaar de gratis nieuwsbrief ‘Slim Besparen’ uit. Hierin staan handige tips en informatie over Slim starten of Slim verder gaan met energie en geld besparen of zelf op te wekken.

 6. Change inc.
  https://www.change.inc/

  Platform om de duurzame transitie te versnellen.