Informatie over glasvezel: enkele tips

In de laatste week van september heeft u een glasvezelmap ontvangen, met volop informatie over de aanmelding bij een van de twee providers en bij de coöperatie. Toch hebben we nog een kleine aanvulling, deels specifiek voor Gasteren.
Contactpersonen:
De Gasterense werkgroep bestaat uit 7 leden, met onderstaande verdeling over de straten; als u meer wilt weten zoek dan in eerste instantie contact met de betreffende werkgroepleden; zij helpen u graag verder.

–    Oosteinde: Otto de Boer, email: lindenhof19@hotmail.com
–    Westeinde: Anetta Boonstra, email: anettaboonstra@online.nl
–    O.M.-weg en Schipborgerweg: Martien van der Pol, email: pollgast@kpnmail.nl
–    Zandkampen en Bosakkers: Okke Jan Ottens, email: o.j.ottens@live.nl
–    De Hoek en Brink: Arnold Tang (email: arnold1958tang@gmail.com) en Meindert Krijnsen (email: m.krijnsen@planet.nl)
–    Gagels: Ben Mulder, email: b.m.mulder@gmail.com

Websites:
Glas van Aa tot Hunze: www.glasvanaatothunze.nl; deze site wordt momenteel aangepast en afgestemd op de huidige (aanmeldings-)fase. De meeste aanpassingen zijn al gemaakt, maar met name de rubriek ‘Vraag en Antwoord’ wordt nog afgestemd op de vragen die nu binnenkomen.

Glasvezel Noord: vanwege de naamsverandering en uitbreiding wordt er een geheel nieuwe website voorbereid (www.GlasvezelNoord.nl), maar deze is pas over een paar weken gereed. Tot die tijd kunt nog steeds alle relevante informatie vinden op de oude website: www.breedbandnoordenveldzuidwest.nl
Coöperatie en providers:
Heeft u specifieke vragen over de coöperatie of over een van de providers dan kunt u hen het best rechtstreeks benaderen. Voor de adres-informatie van de coöperatie: zie de colofon op de laatste pagina van de glasvezelkrant. Voor de providers: zie hun advertentiepagina’s in de krant.

Glasvezelwerkgroep Gasteren