I&O-week 2016: playbackshow en einduitslag

Het was een geweldige avond zaterdagavond. De zaal was weer mooi gevuld en iedereen zat in spanning te wachten wat er zou komen.
Het publiek en de jury zijn zeker niet teleurgesteld deze avond. Er was voor elk wat wils. Dit jaar hebben we voor het eerst de publieksprijs ingevoerd, wat met veel enthousiasme is ontvangen.
Iedereen in de zaal kreeg een knikker en kon deze in de buis deponeren van de act die zij het beste vonden. Toy Box is er met de publieksprijs vandoor gegaan. Een heerlijke taart.
De jury heeft goed zijn best gedaan om tot een winnaar te komen en dat was nog niet meegevallen. Volgens de jury ook een zeer gevarieerde avond wat het best lastig maakte. Lammie Stoffers, Anne de Weme en Ina van Steenwijk-Kamping is het toch gelukt. Ze kwamen tot de volgende uitslag:
12: Chris Hof, 11: Ramses Shaffy, 10: Waylon en Marlijn, 9:The weather girls, 8: Bokkers, 7: Everly Brothers, 6: Adele, 5: Rod Steward en Tina Turner, 4: The Baseballs, 3: Pater Moeskroen, 2: Toy Box
en op 1: Paul Anka en Odia Coats.
Als u niet geweest bent heeft u wel iets gemist.
Iedereen die in welke vorm dan ook een bijdrage heeft geleverd tot het slagen van de playbackavond: heel hartelijk dank!!!

Nadat de punten zijn opgeteld en het vervolgens nog een keer is op geteld om fouten te voorkomen was de totale einduitslag van de hele In- en Ontspanningsweek als volgt:
1: Oostza
2: BosHoek
3: Westeinde
4: Brigos