In 16 etappes van de Pietersberg via Gasteren naar Pieterburen

Hans Eenjes en Wilko Koster zijn twee politieagenten die in 16 dagen van de Pietersberg naar Pieterburen lopen: het Pieterpad, 500km. Hun doel: geld inzamelen voor de Stichting Ewingsarcoom. De stichting is opgericht nadat Eva Pattiwael uit Assen in 2019 breed in het nieuws kwam door een kaarten-inzameling, met een reusachtige lawine aan kaarten en cadeaus tot gevolg. Eva heeft een zware behandeling ondergaan waarbij de geschatte overlevingskans 20% bedroeg. Eva is inmiddels schoon en is de levendige kleuter die zij als vierjarige hoort te zijn. Om geld te genereren voor onderzoek naar het zeer zelden optredende Ewingsarcoom, lopen Hans en Wilko deze monsterachtige goede-doelen-wandeling.

Op 11 december 2020 vertrekken ze vanaf de Pietersberg. Ze komen op 28 december 2020 vanuit Schoonloo aan in Gasteren. De overnachting is bij Rob en Jacquelien. Het tweetal vertrekt 29 december 2020 naar Groningen. En komen op 30 december aan in Pieterburen. Klik HIER voor meer informatie.

Op dit moment zijn er nog geen aankomsttijden en vertrektijden bekend. De redactie zal proberen een tijdstip bekend te maken. Het zou toch geweldig zijn als Gasteren de beide Pieterpadders massaal uitzwaait … maar dan wel vanaf de eigen voordeur! De route is:

  • Westeinde
  • De Brink
  • Oudemolensweg
  • Zandkamepn
  • zandpad tegenover Zandkampen 32.

Geef Hans en Wilko een extra boost. Sponsor deze toppers om samen met hen een mooi bedrag op te halen. Elke cent per kilometer is welkom: €0,01 X 500 km = €5,00. Doneer uw bijdrage via deze LINK.