Glasvezel-aanleg: afronding en tijd voor de laatste vragen

Beste dorpsgenoten,

Langzaam maar zeker naderen we het einde van de aanleg van ons glasvezelnetwerk in NO Drenthe. Het merendeel van de adressen is naar tevredenheid aangesloten, maar we merken dat er toch nog wel wat vragen en losse eindjes overblijven. We hebben het afgelopen half jaar gemerkt dat de providers (CaiWay, Delta en Online) soms slecht bereikbaar zijn en dat de deskundigheid van helpdeskmedewerkers nogal eens te wensen overlaat.

Het bestuur van het Drents Glasvezel Collectief (DGC) wil daarom in samenwerking met Delta Fiber Nederland (voorheen Glasvezel Buitenaf), graag helpen bij het oplossen van de nog resterende vragen en problemen. Daarbij maakt het niet uit of het gaat over de aanleg en huisaansluiting of over de installatie en werking van internet, wifi-, tv- of telefoon of over de contacten met de providers.

Heb je nog vragen: stuur uiterlijk 15 mei een mail met een korte omschrijving van het probleem met je adres en postcode, contactgegevens, de provider waar je abonnement loopt en je klantnummer naar  hulp@drentsglasvezelcollectief.nl
Voor sommige zaken kunnen we je vanuit DGC snel op weg helpen, de andere vragen brengen we, in nauwe samenwerking met het Glasvezel Informatiepunt in Rolde, over naar het back-office van CaiWay of Delta om langs die weg zo snel mogelijk een goede  oplossing te vinden.

Misschien kan de recent aangepaste pagina van onze dorpswebsite, InGasteren.nl/vragen tips en wetenswaardigheden, ook van dienst zijn.
Hier vind je meer informatie en diverse tips over technische en administratieve onderwerpen.

 

Met vriendelijke groet,
Meindert Krijnsen en Ben Mulder,
namens werkgroep Glasvezel Gasteren