Girassol is sinds 2002 gevestigd in Gasteren. De altijd enthousiaste Ger en Maria Dijkstra verkopen wijnen uit Portugal, olijfolie, serviesgoed en zelfs relatiegeschenken.

Girassol haalt haar wijn uit Alentejo. De uit deze streek afkomstige, speciale druiven liggen ten grondslag aan de nog steeds op de ouderwetse wijze gemaakte wijnen. In het assortiment van Girassol bevinden zich 2 witte wijnen, 1 rosé en 4 rode wijnen. Deze Quinta da Pinheira heeft ooit een goudvermelding gewonen in Parijs. Af en toe biedt Girassol wijnproeferijen aan; heeft u belangstelling om hiervan op de hoogte te worden gehouden: stuur dan een e-mail aan info@dijkstrainternational.nl met als onderwerp “Belangstelling Proeverij”.

Heel erg lekker is de door Girassol verkochte olijfolie virgem extra. Deze zachte olie is zeer geschikt voor uw lekkerste gerechten.

En heeft u een bijzonder servies nodig? Ook dan bent u bij Girassol aan het goede adres. Girassol levert terracotta en stoneware serviezen die wij volgens uw wens kunnen laten kleuren. Ook de vorm en het gebruik is geen probleem: rond of ovaal, voor het diner of voor tapas. En het serviesgoed is geschikt voor de oven/magnetron en het is vaatwasserbestendig.

Tot het bijzondere assortiment van Girassol behoren ook warme pantoffels met zooltje, je loopt er zo mee naar buiten.Tot slot verkopen wij ook relatiegeschenken.

De openingstijden zijn vrijdags van 09:00 uur tot 18:00 uur en zaterdags van 09:00 tot 17:00 uur. Voor onze dorpsgenoten kunnen we uiteraard altijd uitzonderingen maken.

Girassol
Westeinde 9, 9466 PG Gasteren
i: www.dijkstrainternational.nl
e: info@dijkstrainternational.nl
t: 0592-231658