Foto Kunstuitleen Koffijberg in Gasteren


Hou je van abstracte kunst? Wil je het graag een keer uitproberen?

Kijk dan eens bij de Foto Kunstuitleen Koffijberg in Gasteren. Een bijzondere collectie van natuurlijk abstracte waterfoto’s die zijn gemaakt in Gasteren en omgeving en in steden als Assen, Groningen en Haarlem. Fotografe Iris Koffijberg heeft bijna 100 afdrukken op voorraad en nog meer werk op haar website om uit te kiezen.

De kunstuitleen werkt heel eenvoudig. Je kiest welk werk je wilt lenen en om de zes maanden mag je een nieuw werk uitzoeken. De leenbedragen starten bij € 5,- per maand. Tachtig procent van het bedrag dat je betaalt, wordt omgezet in een spaartegoed dat je kunt gebruiken om je favoriete kunstwerk aan te schaffen.

Wil je advies hebben over wat er bij je thuis of op kantoor zou passen? Welk formaat het beste is? Of wil je een werk op maat? Met alle plezier komt Iris thuis of op kantoor langs om mee te kijken en naar aanleiding daarvan een digitaal voorbeeld te maken.

Voor meer informatie of om een keer te komen kijken: Iris Koffijberg, telefoonnummer 06-52407483 of iris@koffijberg.com of www.koffijberg.com/kunst-uitleen/