Antiekzaak Jobing bestaat sinds 1921, aanvankelijk in Assen en sinds 1973 in Gasteren. Het bedrijf ging steeds van vader op zoon. Gestart als beeldhouwer en meubelmaker kwam in een later stadium het restaureren van antieke meubelen erbij.
Dit restaureren van antieke meubelen is tot de dag van vandaag nog één van de belangrijkste onderdelen van ons bedrijf. Zowel voor onze eigen winkelverkoop als in opdracht van de particuliere klant. Voor deze klant gaat er altijd een vrijblijvende prijsopgave aan vooraf. Naast de handel in antiek en grootmoederstijd spulletjes hebben wij ook een ruime collectie tuinverlichting in de klassieke stijl. Alles in aluminium uitvoering en gepoe dercoat. Ronde kappen met glaskelk en rood koperen deksel. Alles is door u zelf samen te stellen. Tevens hebben wij een leuke collectie tuinmeubelen.
Woon en tuindecoraties zijn er in een grote verscheidenheid zoals olie en waxine brandertjes, dienbladen, ijzeren potten (om op te maken), vogelvoerbakjes, drinkschalen, laarzenrekken, schoenschrapers en nog veel meer leuke cadeau ideeën.
Ook hebben wij “Boeren Heerlijkheid” streekproducten zoals, thee, jam, sappen, honing en een flesje wijn.

Kortom, kom gerust eens vrijblijvend binnen er is meer dan U denkt bij Antiek en Tuin Jobing: