Afhaalmaaltijden bij Pannenkoekenboerderij Brinkzicht & Dorpshuis de Gasterije!

Beste dorpsgenoten,

Vanwege maatregelen rondom het Coronavirus hebben wij de deuren van ons restaurant voor het publiek moeten sluiten. Dit zal in ieder geval tot 6 april duren maar mogelijk nog langer. Mensen mogen wel hun maaltijd komen afhalen, mits dit van tevoren telefonisch wordt besteld. Onze menukaart staat op de website: www.pannenkoekenboerderij.nl. Naast een groot assortiment pannenkoeken serveren wij ook heerlijke plategerechten zoals bijv. gehaktbal, schnitzel en saté vd haas.

Voor de inwoners van Gasteren hebben we een extra service toegevoegd. Bent u vanwege fysieke beperkingen of andere gezondheidsredenen niet in staat om uw maaltijd af te halen, dan zullen wij deze kosteloos bij u thuis bezorgen. U kunt bestellen van woensdag t/m zondag van 16.30 uur tot 19.30 uur, tel. 0592-231385.

Op de maandag en dinsdag staan Marchinus en Miranda van de Gasterije met heerlijke maaltijd variaties voor u klaar. Voor het menu: hou de site van www.ingasteren.nl of de Facebook-pagina van de Gasterije in de gaten.

Zorg goed voor de mensen om u heen en voor u zelf, samen zijn we sterker en komen we deze moeilijke tijd door.

Lieve Groet,

Arno en Jeanine, Pannenkoekenboerderij Brinkzicht

Marchinus en Miranda, Dorpshuis De Gasterije, (0653698075/0622036161)