Peutergym in Anloo

Elke woensdag peutergym in Anloo

Vanaf 11 september wordt in Anloo ouder- en peutergym aangeboden. De lessen vinden plaats in de gymzaal bij obs Anloo en worden gegeven volgens het keurmerk van het Nijntje Beweegdiploma. Peuters vanaf twee jaar oud kunnen deelnemen.

De lessen in Anloo worden gegeven door Omnigym Assen op woensdagochtend van 9.30 tot 10.15 uur. Na elke gymles is er in de bibliotheek van obs Anloo gelegenheid om iets te drinken.

Nijntje Beweegdiploma
Met het Nijntje Beweegdiploma leren peuters en kleuters op een leuke manier de basis van bewegen. Dat betekent: veel bewegen op verschillende manieren waarbij plezier centraal staat. Een leuke activiteit om samen met je kind te doen, die ook nog eens goed is voor de motorische en cognitieve ontwikkeling.

Open inloop en proeflessen
Op woensdag 11 september is er een open inloop. Alle peuters vanaf twee jaar zijn welkom om samen met een ouder, verzorger, opa, oma of andere begeleider mee te doen. Vanaf woensdag18 september starten de echte Nijntje Beweeglessen. Vanaf die datum kunnen kinderen twee proeflessen volgen.

Aanmelden voor proeflessen kan via www.omnigym.nl. De lessen komen tot stand door een samenwerking van het dorpshuis in Anloo, Omnigym en OBS Anloo.