Zanggenot in de Huiskamer

Wat doe je op een mooie zomerdag in de Gasterije onder het genot van een kopje koffie? Zingen! Deze keer onder de muzikale begeleiding van Antien Frets. Zij is muzikant en counselor en begeleidt onder meer Koor Nova Zembla in Haren en zangkoor Bliede in Assen.

GGvE had haar uitgenodigd om samen te zingen met de bezoekers van de Huiskamer. Weldra klonken “Ozewiezewozewieze, My Bonnie is over the ocean, Drie ganzen in het haverstro, Faria, Roosje, Sarie Marais en de Zilvervloot” uit geoefende kelen. Hier en daar in canon en zelfs even in het Duits. Na afloop wist Anna nog meer liedjes, die – zo bleek bij “Ik zou laatst met mijn kleine zus…….” – ook vroeger in Amsterdam werden gezongen.
Voor haar inspirerende inzet en begeleiding werd Antien Frets bedankt met een boekenbon.

Volgende keer, woensdag 26 juni, gaan we buiten Jeu de boules spelen en van smoothies genieten. Als het weer wat minder is spelen we gewoon koersbal binnen. Als u nog niet eerder bent geweest, u bent van harte welkom. En als u daarvoor vervoer of een helpende arm nodig heeft belt u dan met Gasteren Goed voor Elkaar: 06-20122349.