Winterbuffet: zondag 27 januari

Hartje winter: stichting Af en Toe Wat en sportvereniging de Rietvogels nodigen u uit voor onze jaarlijkse winterwandeling op zondag 27 januari, gevolgd door een heerlijk en gevarieerd buffet, verzorgd door keurslager Hilbert Boxem uit Gieten.

Voorafgaand aan de maaltijd in de Gasterije kunt u meedoen aan:

  • een wandeling rond Gasteren, start om 14.00 uur bij de Gasterije.
  • spelletjes in het dorpshuis (zoals sjoelen en rummicub), voor iedereen die niet meegaat met de wandeling. Welkom vanaf 15.30 uur.

Dit jaar gaan we wandelen onder begeleiding van twee boswachters van Staatsbosbeheer: Kees van Son en Wolter Winter. We zijn erg blij dat twee echte boswachters onze gidsen willen zijn en het wordt nog mooier als beiden hun naam ‘eer aan doen’: lekker samen wandelen in een Winters landschap met een heerlijk Sonnetje in de rug.
Heeft u vragen over het werk van SBB in onze omgeving: onze gidsen zullen ze graag beantwoorden.
Onderweg wordt u getrakteerd op glühwein en warme chocolademelk.

Rond 16.45 uur wordt het buffet geopend.
De kosten hiervoor bedragen: volwassenen: €12; kinderen tot 4 jaar gratis en t/m de basisschoolleeftijd €5. Zoals u ziet zijn de prijzen iets verhoogd, nadat we deze jarenlang op hetzelfde niveau konden houden. Maar het toetje ……. blijft !

In de week van 14 t/m 19 januari wordt de opgavestrook die u in de bus heeft gekregen weer opgehaald en dan kunt u ook de kosten van het buffet met ons afrekenen.
Mochten wij u niet thuis getroffen hebben, wilt u het strookje dan uiterlijk zondag 20 januari afgeven bij Klaasje Hollander, Westeinde 7 (tel. 231426)?