Steun de Rietvogels, Wintervreugd en de Gasterije

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) beschikbaar.
Natuurlijk doen ook Sportvereniging de Rietvogels, IJsvereniging Wintervreugd en dorpshuis De Gasterije mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Van 3 t/m 18 oktober 2017 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! 
Sportvereniging de Rietvogels, IJsvereniging Wintervreugd en dorpshuis de Gasterije ontvangen het aantal op hen uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Dus hoe meer stemmen, hoe groter de opbrengst voor onze clubs.

Oproep aan alle Rabobank-leden: stem!

Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van een biljartlaken, voor de inrichting van de ijsbaankantine en voor een bankje bij de jeu de boules baan.
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze verenigingen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd.

Bedankt voor jouw steun!