Stem op Sportvereniging de Rietvogels en IJsvereniging Wintervreugd

Steun Sportvereniging de Rietvogels en IJsvereniging Wintervreugd!

Stem op je club om samen doelen te bereiken!

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doen ook Sportvereniging de Rietvogels en IJsvereniging Wintervreugd mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Van 4 t/m 17 oktober 2016 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! 
Sportvereniging de Rietvogels en IJsvereniging Wintervreugd ontvangen het aantal op hen uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle Rabobank-leden!

Het is voor ons als verenigingen belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor aanschaf van sportmaterialen en voor onderhoud van de ijsbaan/kantine. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze vereniging tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd.

Bedankt voor jouw steun!