Gratis gebruik Outdoorfield Sportsvision


Sportsvision beseft heel goed dat sporten niet het allerbelangrijkste is in het leven maar het is wel, niet te onderschattend, belangrijk met het oog op de (geestelijke) gezondheid. Door een zeer beperkte mogelijkheid tot sporten vallen er naar mening van Sportsvision ook (onzichtbare) slachtoffers en zou de geestelijke gezondheidszorg mogelijk op termijn overuren moeten draaien. Bedenk maar eens voor hoeveel mensen sporten een uitlaatklep is (auteur van dit artikel, Johan Boonstra, weet dat als geen ander).

Nu sportaccommodaties voor langere tijd gesloten zijn en reguliere trainingen en activiteiten niet doorgaan, maar gelukkig individueel sporten in de buitenlucht prima kan, reikt Sportsvision alle inwoners van Gasteren e.o. de hand.

Iedereen die dat wil kan gratis gebruik maken van het Outdoorfield van Sportsvision. Daar zal van acht tot acht een kracht-, conditie- en core-circuit zijn uitgezet. Met work-outs en organisatie duidelijk en overzichtelijk geprojecteerd en een digitale interval ondersteuning. Je kunt dit circuit geheel individueel doen of met een direct familielid. Er mogen maximaal 4 personen gelijktijdig op het field aanwezig zijn en er is een verplicht desinfectie protocol wat inhoudt dat voor, tijdens en nadien handen gedesinfecteerd worden. Dus kom wanneer je wilt want het is belangrijk in deze moeilijke tijd lichaam en geest gezond te houden!

Gebruik van deze faciliteit is geheel gratis wij vragen slechts een vrijwillige bijdrage die wij zullen schenken aan een goed (Corona)doel.

Naast de vrij toegankelijke Outdoor circuittrainingen mogen we geheel volgens de richtlijn van het RIVM personal trainingen (1 op 1) blijven geven. We houden daarbij de richtlijnen voor desinfectie en gepaste afstand in acht. Wilt u één of twee keer per week onder zeer deskundige begeleiding sporten, maak dan een afspraak.

Dus kom wanneer je wilt want het is belangrijk in deze moeilijke tijd lichaam en geest gezond te houden!