Sportochtend de Rietvogels: verslag en foto’s

Allemaal blije gezichten op de sportochtend van de Rietvogels op zondag 7 april. Een prachtig zonnetje, bijna 20 graden, lekker sporten, tussendoor een kopje koffie of een glaasje op het terras en een afsluiting met een heerlijke kop soep en een broodje gezond. Wat wil je nog meer?

De begeleiders van FTC de Dobberieders uit Zuidlaren hadden voor de mountainbikers een mooie clinic in elkaar gezet om de behendigheid op de fiets te oefenen. Voor sommige deelnemers een hele uitdaging, maar de echte ATB-ers voelden zich helemaal in hun element. Goed te zien aan hun houding op de fiets en de bravoure waarmee ze de hindernissen namen.
Daarna reden de bikers samen een toertocht van 18 km over de kronkelende bospaadjes in ons mooie Drentse Aa gebied.

De jeu-de-boulers speelden de eerste ronden van hun jaarlijkse toernooi, dat nog een vervolg krijgt op zondag 14 en 28 april. De baan lag er weer prima bij na een fikse onderhoudsbeurt.

De schooljeugd kon zich uitleven op het opblaasbare pannaveld dat niet alleen gebruikt werd als voetbalveld, maar ook zeer geschikt bleek als hindernisbaan. De kinderen vermaakten zich kostelijk.