SBKAEH exposeert bij Wikje Schoon

De Stichting Beeldend Kunstenaars Aa en Hunze zal op 15 en 16 september en 22 en 23 september exposeren in de expositieruimte van Wikje Schoon aan Brink 3 in Gasteren. De tentoonstelling is deze dagen gratis te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur.

De thema-expositie ‘Onaf maar volkomen’ gaat over de schoonheid van de imperfectie. De onvolkomenheden in de natuur, de mens en materiële voorwerpen tonen een kwetsbaarheid die kan leiden tot enorme schoonheid en eigenheid. Twaalf kunstenaars van de Stichting Beeldend Kunstenaars Aa en Hunze verbeelden de schoonheid van de imperfectie, van kwetsbaarheid en vergankelijkheid in schilderijen, foto’s en 3-dimensionaal werk. Het is niet toevallig dat deze expositie plaatsvindt in de herfst, het jaargetijde waarin de vergankelijkheid zo duidelijk naar voren treedt. Deelnemende kunstenaars zijn: Dinie ten Brink, Tedja Duyvesteijn, Wiel Franssen, Fons van Hamersveld, Hans Hilbrands, Jaap de Jonge, Nel Kamphuis, Cis Koetse, Jolein Landeweer, Sonja de Ridder, Wikje Schoon, Wilma van der Vliet.

 

 

 

Meer informatie is te vinden op www.stichtingbeeldendkunstenaarsaaenhunze.nl en op facebook.com/StichtingBeeldendKunstenaarsAaEnHunze.