Samen hardlopen bij GAVAS in Anloo

Sportvereniging GAVAS uit Anloo nodigt inwoners uit Gasteren en andere dorpen uit om samen te gaan hardlopen. Er staan 2 activiteiten op het programma voor de komende maanden.

Start to run!
Altijd al willen beginnen met hardlopen maar een duwtje nodig? GAVAS organiseert vanaf woensdag 3 april 2019 een wekelijkse hardloopclinic met als doel op 19 juni 2019 een afsluitende 5 km run te lopen. ‘n Loopie met een leuk aandenken! Wil je ook kennismaken met hardlopen en onder deskundige begeleiding van Herman Smit trainen? Meld je dan aan! Samen lopen kan net dat extra zetje geven. Aan deze trainingen zijn geen kosten verbonden en je hoeft geen ervaring te hebben. Voor de echte starters dus! Meedoen kan vanaf 12 jaar. Training elke woensdagavond van 19:30 uur tot 20:30 uur (start bij het Dorpshuis in Anloo).
Opgave via de mail (gavasanloo@gmail.com) voor 27 maart 2019.

’t Loopie
Voor de meer ervaren hardlopers organiseert GAVAS op zaterdag 13 april 2019 ’t Loopie! Een mooie hardlooproute van ca 10 km met onderweg meerdere korte rustmomenten om even stil te staan bij, te luisteren naar en te genieten van de natuur én de mooie verhalen over ‘t Loopie door Hans Elerie! GAVAS zorgt onderweg voor een hapje en drankje en na afloop is er koffie in het sfeervolle dorpshuis in Anloo. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Start is om 9:30 uur bij Dorpshuis in Anloo.
Opgave via de mail (gavasanloo@gmail.com) voor 27 maart 2019.