Rabo ClubSupport: steun de Gasterse verenigingen

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Vanaf dit jaar heet deze actie: Rabo ClubSupport. De bank stelt € 150.000 beschikbaar.

Dit jaar doen IJsvereniging Wintervreugd, Sportvereniging de Rietvogels en Stichting Dorpshuis Gasteren mee aan deze campagne.

Stemmen
Van 27 september t/m 10 oktober 2019 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De deelnemende verenigingen ontvangen het aantal op hen uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Dus hoe meer stemmen, hoe groter de opbrengst voor onze clubs.

Oproep aan alle Rabobank-leden: stem!

Hoe werkt het?
Ga naar de website van Rabobank Assen en Noord Drenthe, ga naar ‘Ik wil stemmen’, type de stemcode in die je per post of via email hebt ontvangen als lid van de Rabobank en klik op ‘Activeer’. Daarna kun je onder ‘Zoek op naam’ de naam van de vereniging van je keuze intypen.
Je kunt 5 stemmen uitbrengen, met maximaal 2 stemmen voor dezelfde vereniging.

Bestedingsdoel:
IJsvereniging Wintervreugd wil haar opbrengst gebruiken voor onderhoud van de kantine bij de ijsbaan en de aanschaf van LED-lampen voor deze kantine.
Sportvereniging de Rietvogels wil de opbrengst gaan gebruiken voor de aanschaf van nieuwe Steps voor de wekelijkse Aerobicsles.
Stichting Dorphuis Gasteren zal haar aandeel in de opbrengst gebruiken om de multifunctionele ruimte in het Dorpshuis te voorzien van nieuw meubilair.

Wij  waarderen het zeer als jij en jouw familie en vrienden stemmen op onze verenigingen tijdens de Rabo ClubSupport actie. Voor jou weinig moeite, voor ons zeer de moeite waard.

Kijk voor meer info op: www.rabobank.nl/assen-nd. Bedankt voor jouw steun!