Rabo ClubSupport 2019: succes voor onze verenigingen

De Rabo ClubSupport actie heeft weer een geweldig resultaat opgeleverd voor onze Gasterense verenigingen.

Sportvereniging de Rietvogels, IJsvereniging Wintervreugd en Dorpshuis de Gasterije mochten maandagavond 14 oktober samen een bedrag van maar liefst €1.245,- in ontvangst nemen bij de opening van de week van de Coöperatie in de Nieuwe Kolk in Assen.

Dit bedrag werd verkregen doordat leden van de Rabobank Assen en Noord Drenthe hun stem hadden uitgebracht op onze verenigingen. In totaal had de bank € 150.000 beschikbaar gesteld om te verdelen over plaatselijke verenigingen/stichtingen. De deelname van de Noord Drentse clubs (450) was enorm; de grote zaal in de Nieuwe Kolk was tot de nok toe gevuld met vertegenwoordigers van de verenigingen.

Elk lid van de Rabobank kon 5 stemmen uitbrengen op een of meer van de deelnemende verenigingen/stichtingen. Maximaal 2 per club. Dit resulteerde voor Gasteren in de onderstaande bedragen. Als afsluitende verrassing voegde de Rabobank hier voor elke club nog €100 aan toe.

Voor ons als kleine verenigingen is dit veel geld en we zijn er dan ook erg blij mee. Hartelijk dank voor het stemmen op ons!

En natuurlijk hartelijk dank aan de Rabobank voor hun prachtige initiatief.

Sportvereniging de Rietvogels, IJsvereniging Wintervreugd en dorpshuis de Gasterije.