Pannenkoekenboerderij Brinkzicht weer open

Lieve bewoners van Gasteren,

!!!! ONTZETTEND BEDANKT !!!!

Bedankt voor jullie steun in de afgelopen periode!
Bedankt voor het vertrouwen in ons!
Bedankt voor het doen van jullie bestellingen bij ons!
Het is hartverwarmend en het heeft ons gesterkt om te merken dat er zoveel mensen achter ons, als lokale horeca, staan. Bedankt daarvoor!

En nu..…  na een lange periode van onzekerheid is het zover:

WIJ MOGEN WEER OPEN!!

Vandaag om 12:00 uur gaan ons terras en ons restaurant weer open! 

En wat hebben wij dit gemist…
Uiteraard zijn er vanuit de overheid de nodige regels aan verbonden zoals, maximaal 30 personen binnen en verplicht reserveren voor binnen én de 1,5 meter regel in acht nemen, maar dat mag de pret niet drukken.

Zoals jullie allemaal hebben kunnen zien hebben we de afgelopen periode niet stil gezeten.

Eerst hebben wij ons restaurant omgebouwd naar een afhaal-restaurant en die variant van ons restaurant houden we erin. Daarnaast zijn we reeds aan het investeren om de mogelijkheid van het afhalen van patat en snacks te vergroten. Naast onze bekende snacks hebben wij nu ook de kaassouflé en de runderburger aan het assortiment toegevoegd. Naarmate er meer vraag komt naar andere snacks, kunnen wij ons aanbod hierop aanpassen.

Ook hebben we onze tijd zoveel mogelijk benut om een verbouwing door te zetten die eigenlijk pas volgend jaar op de planning stond. Door de gunfactor van een ondernemer uit Assen zijn wij via een goede vriend op een mooie manier aan bouwmateriaal gekomen wat ons de mogelijkheid gaf deze verbouwing nu al vast op te starten. De kinderspeelplaats binnen heeft een verrassende metamorfose ondergaan en ook het podium zelf herken je niet meer terug. We zijn nog niet helemaal klaar, maar we zijn een eind op weg.

Als laatste hebben wij onze menukaart aangepast. Naast de heerlijke pannenkoeken en plates hebben wij in samenwerking met voormalig chefkok Dennis van de Zelfoogsttuin “Tuin voor Zwaantje” uit Annen, een aantal heerlijke vegetarische gerechten op de kaart gezet.

We hopen jullie binnenkort binnen in ons restaurant te mogen begroeten :-).

Lieve groeten,

Team Brinkzicht