Sinds 28 juni 2010 is Jan Woltman actief met zijn interieurbouw bedrijf “Jan Woltman Interieur op maat”. Hij is tot deze stap gekomen na het faillissement van zijn werkgever. Het bedrijf richt zich op particulieren, bedrijven en collega interieurbouwers.
Voor particulieren moeten we denken aan het leveren en monteren van op maat gemaakte keukens, inloopkasten, kastenwanden (boekenkasten, kledingkasten, servieskasten enzovoort). Ook kunnen op maat gemaakte vitrinekasten en tafels geleverd worden. Kasten en keukens kunnen van allerlei moderne snufjes worden voorzien. Zo kunnen kastdeuren en lades greeploos geleverd worden voor een strak en modern design of juist in oude authentieke stijl. Deuren en lades kunnen voorzien worden van demping waardoor ze geruisloos sluiten. Verder kan gedacht worden aan bijvoorbeeld ledverlichting in kasten welke automatisch aangaat bij het openen van de deur.
Wilt u geen nieuwe keuken maar is uw keuken wel aan een opknapbeurt toe, dan kan Jan Woltman hiervoor zorg dragen. U moet hierbij denken aan het vervangen van de deuren of deze simpelweg laten spuiten. Zo kan het aanrechtblad vervangen worden door bijvoorbeeld een natuurstenen blad en kan uw keuken worden voorzien van nieuwe apparatuur.
Heeft u elders een keuken of kastenwand gekocht dan kan het in elkaar zetten en monteren van deze keuken door Jan Woltman gerealiseerd worden.
Wilt u van een ruimte twee ruimtes maken of juist andersom, dan kan dit ook voor u verzorgt worden. Hierbij kan ook de gehele klus, inclusief installatiewerk, wand, vloer en plafond afwerking, voor u geregeld worden.
Voor bedrijven kunnen receptiebalies, verkooptoonbanken of een complete inrichting van winkel en of kantoor geleverd en gemonteerd worden. Bij deze complete inrichting kunnen vloeren, wanden en plafonds meegenomen worden, evenals het verzorgen van verlichting en het aanpassen van uw installatie. Natuurlijk kan uw bedrijfsinterieur ook eenvoudig worden opgefrist door bijvoorbeeld een nieuwe kleur op uw toonbank of nieuwe deuren voor de kasten. Winkelinrichting geheel uit steigerhout met eventueel steigerbuizen als poten en hangroedes behoort tot de mogelijkheden.
Een derde tak waar Jan Woltman zich op richt is de diensterlening aan collega interieurbouwers. Voor deze collega’s kunnen 3D presentatietekeningen of werktekeningen gemaakt worden. Tevens is Jan Woltman in te huren voor productie en montagewerk.
Voor iedereen geldt dat er gratis een offerte en indien van toepassing een 3D presentatietekening gemaakt wordt. Is uw interesse gewekt, Jan Woltman is bereikbaar op 06 -513 380 99 of 0592 – 23 15 14. Per mail is kunt u hem bereiken op het volgende mailadres janwoltman@hetnet.nl .
Voor de website zie: www.janwoltmaninterieuropmaat.nl.