Photography is the art of frozen time …… the ability to store emotion and feelings within a frame

 

Marchien Heidstra is de fotograaf achter Heidstra Fotografie in Gasteren.

Ze is een zo genoemde sfeerfotografe. Een stijl van fotograferen waarbij alle aandacht gaat naar de totale beleving van een beeld. De foto heeft een uitstraling die gevoelens of emotie oproept. Dat zie je ook terug in haar eigen herkenbare stijl. Zachte, pure foto’s van hond, paard of kind. Altijd genomen in het natuurlijk licht.

Rust, geduld en dierenwelzijn staan altijd centraal in de shoots van Heidstra Fotografie. Ieder dier heeft zijn eigen persoonlijkheid. Wanneer ze tijdens een shoot de ruimte krijgen, in hun waarde worden gelaten, krijg je een glimp van die mooie individuele karakters te zien. Alleen dan kun je de eigenheid van het dier vastleggen. De shoot doe je echt samen en je beleeft het samen. Volledig binnen de grenzen en mogelijkheden van je dier. Een moment alleen voor jullie beide. Ontspannen genieten tijdens de shoot is voor Marchien net zo belangrijk als het eindresultaat.

Op haar website deelt ze, naast de nodige informatie en portfolio, ook bijzondere, grappige of ontroerende verhalen van de dieren en eigenaren, die ze tijdens haar shoots ontmoet. Je bent welkom om mee te lezen: heidstrafotografie.nl/verhalen

Ben je geïnteresseerd in hondenfotografie en / of wil je meer leren over beeldbewerking in Photoshop? Marchien geeft ook individuele workshops.

Voor contact en meer informatie, kijk op de website: heidstrafotografie.nl

Ook te volgen op social media:
FACEBOOK https://www.facebook.com/www.heidstrafotografie.nl
INSTAGRAM https://www.instagram.com/heidstrafotografie/