De Huiskamer in kerstsfeer met een blik op 2020

De laatste Huiskamerbijeenkomst van 2019 vond plaats op woensdag 11 december 2019 en stond in het teken van de naderende kerstviering. Op het programma stond het maken van kerstballen. En dus gingen de deelnemers aan de slag met verfkwast, schaar, lijm, glitter en verf. Dat ging de bezoekers van de Huiskamer goed af!

Met creativiteit en veel plezier werden bierviltjes beschilderd met acrylverf, beplakt met goud en zilver en voorzien van sneeuwmannen, kerstbomen, sterren en engelen. Zo ontstonden prachtige creaties die bij elkaar een kleurrijk tafereel vormden.

Binnenkort kan iedereen in Gasteren het resultaat met eigen ogen aanschouwen. Hoe? Let u maar op de brievenbus!

En in het nieuwe jaar? Woensdag 8 januari 2020 bent u weer van harte welkom in de Huiskamer in De Gasterije. Dan gaan we elkaar verhalen vertellen aan de hand van foto’s. En ook de rest van het programma voor 2020 ziet er veel belovend uit. Klik HIER om de folder voor de eerste helft 2020 te downloaden.

Als u meer wilt weten of vervoer nodig heeft belt u met het Gasteren Goed voor Elkaar (telefoonnummer 0620122349). Mailen kan ook: <gasterengoedvoorelkaar@ingasteren.nl>