Caroline: bedankt!

Het maandelijkse huis-aan-huis-blaadje van Gasteren: Neis oet ’t Loeg, is sinds januari geen huis-aan-huis-blaadje meer. We gaan met onze tijd mee en ook het Neis blijft niet achter. Dat betekent dat we voortaan het Digi-Neis hebben: de digitale versie van Neis oet ’t Loeg.

Dat betekent ook dat er een verschuiving in de redactie heeft plaatsgevonden. Het digitale Neis wordt vormgegeven door de redactie van de website. De vereniging Dorpsbelangen is hen hier heel dankbaar voor!

Op deze plaats willen we ook Caroline Harmanni noemen. Zij heeft de afgelopen anderhalf jaar het papieren Neis ‘in elkaar gezet’ en dat ziet er gemakkelijker uit dan het is.

Gasteren produceert een aardige stroom aan nieuwsberichten en het was voor Caroline soms een pittige puzzel om alle aankondigingen, artikelen, de dorpsagenda, enz, op een dubbelzijdig A-4-tje te krijgen. Maar het lukte haar iedere maand weer er wat moois van te maken. Daarvoor onze grote dank!

We hopen dat alle dorpsgenoten die vroeger uitkeken naar het papieren Neis, nu uitkijken naar het Digi-Neis. En als u die nog niet ontvangen heeft, meld u dan even aan op de website.

Vereniging Dorpsbelangen.