Biljartclub Het Losse Polsje

Clubkampioen 2018-2019

Na een spannende competitie is uiteindelijk Henk Hellema clubkampioen 2018 geworden van het Losse Polsje. Door constant te scoren is Henk de winnaar geworden met een gemiddelde van 1.6 in de plus.
Meerdere biljarters waren in het begin sterk van start gegaan met hoge scores. In de tweede helft van de competitie werd er door minder goed te scoren de kans om kampioen te worden verspeeld. Van de acht biljarters zijn er slechts drie met een hoger gemiddelde geëindigd in 2018. Flip heeft een korte toelichting gegeven over de behaalde resultaten van de spelers tijdens de bekendmaking van de resultaten. Of zijn tips zijn overgekomen bij de biljarters zal blijken in het nieuwe seizoen.

Het nieuwe seizoen 2019 is inmiddels al voortvarend van start gegaan. Er zijn zelfs drie nieuwe spelers bij de club gekomen voor de maandagavond. Peter Pasman, Ger Dijkstra en Chiel Mulder zijn van start gegaan bij het Losse Polsje.
Alle drie nieuwe spelers hebben al laten zien dat er wel degelijk rekening met hen moet worden gehouden, ze spelen sterk en gaan 100 % voor de titel clubkampioen seizoen 2019. Er wordt door meerdere spelers door de week steeds vaker getraind op het biljart in het Dorpshuis en er wordt zelfs (een nieuwe speler) in de baas zijn tijd bijna dagelijks geprobeerd het niveau te verbeteren. We zijn nu met elf biljarters en er worden per persoon drie wedstrijden gespeeld op de maandagavond. Sportvereniging ,,De Rietvogels” heeft beide biljarts in topconditie gebracht voor het nieuwe seizoen.
Harrie Wolters heeft zijn persoonlijk record caramboles verbeterd, maandag j.l. heeft Harrie een score behaald van zelfs 107 caramboles in twintig speelbeurten. Hieronder staan de uitslagen vermeld. We houden u op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn ten aanzien van de scores, nieuwe records of ander nieuwsberichten van het Losse Polsje.

Lute Pieters