Raboclubkas Campagne zeer geslaagd

De Rabobank Clubkas Campagne heeft ook dit jaar weer een prachtig resultaat opgeleverd voor Gasteren

Sportvereniging de Rietvogels, IJsvereniging Wintervreugd en Stichting Dorpshuis Gasteren mochten maandagavond 30 oktober samen maar liefst een bedrag van €867,- in ontvangst nemen bij de opening van de week van de Coöperatie in de Nieuwe Kolk in Assen.

Dit bedrag werd verkregen doordat leden van de Rabobank Assen en Noord Drenthe hun stem hadden uitgebracht op onze verenigingen. In totaal had de bank € 100.000 beschikbaar gesteld om te verdelen over plaatselijke verenigingen. De deelname was enorm: maar liefst 335 verenigingen deden mee aan de campagne.

Elk lid van de Rabobank kon 3 stemmen uitbrengen op een of meer van de deelnemende verenigingen. Uiteindelijk leverde elke stem €5,94 op. Bovendien verhoogde de Rabobank het bedrag voor elke vereniging met €115,- vanwege hun 115 jarig bestaan. Voor Gasteren betekende dit: 32 stemmen voor de Rietvogels (€305), 29 voor Wintervreugd (€287) en 27 voor het dorpshuis (€275).

Voor ons als kleine verenigingen is dit veel geld en we zijn er dan ook erg blij mee. Hartelijk dank voor het stemmen op ons!

En natuurlijk hartelijk dank aan de Rabobank voor hun prachtige initiatief. En tenslotte: ook in 2018 wordt deze campagne weer gehouden en wordt het uit te keren bedrag verhoogd naar €150.000.

Sportvereniging de Rietvogels, IJsvereniging Wintervreugd en Stichting Dorpshuis Gasteren.